Blog

Als internetbureau zitten we boven op alle ontwikkelingen binnen de online branche. Hier leest u het laatste nieuws, artikelen en praktische tips over online ondernemen.

okt 17

Facebook advertising voor recruiters: werving via social media

Als recruiter of HR-manager doe je er alles aan om goed in beeld te komen bij mensen die actief op zoek zijn naar werk. Maar hoe bereik je jouw overige publiek, zoals de mensen die al een baan hebben en minder actief op zoek zijn?

mei 18

Personaliseer je MailChimp e-mails met Merge Tags

MailChimp is een razend populair e-mailprogramma voor ondernemers. Het biedt tal van mogelijkheden, zo ook het personaliseren van nieuwsbrieven. Met een paar aanpassingen kun je jouw ontvangers aanspreken met naam of bedrijfsnaam.

apr 11

Remarketing nu cross device – Google Analytics update

Vanaf 15 mei 2017 kunnen online marketeers gebruik maken van de nieuwe remarketingfunctionaliteit in AdWords en DoubleClick voor lijsten die in Google Analytics zijn aangemaakt. Voortaan kan een potentiële klant bereikt worden via verschillende apparaten, zolang hij of zij ingelogd blijft in een Google-account.

apr 04

5 praktische SEO tips: zo scoor je hoger in Google

Hoger scoren in Google willen we allemaal, maar goed vindbaar zijn kost tijd, inspanning en vereist kunde. Toch kun je er zelf meer aan doen dan je in eerste instantie denkt. We delen hieronder vijf praktische en simpele SEO tips die je als website-eigenaar direct kunt toepassen om je vindbaarheid te vergroten.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing

Op de hoogte blijven? Schrijf je nu in!

Abonneer nu gratis op onze nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 keer per maand tips hoe u uw website kunt verbeteren!

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden nooit aan derden verstrekt c.q. verkocht.