Over internetbureau Afix

Kiest u voor Afix? Dan zet u een stevige stap binnen de wereld van het internet met onze effectieve oplossingen voor marketing en webdevelopment.

Hulp nodig?

Bel met Benny van Afix voor advies of om een afspraak te maken.
bel 072-8200251

Onze manier van werken

Wij zien elke nieuwe opdracht als een uitdaging. Ons team bekijkt met welke middelen wij u kunnen ondersteunen met het behalen van het gewenste resultaat. Dankzij onze uitgebreide ervaring en veelzijdigheid kunnen wij voor elk vraagstuk een passende oplossing bieden. Direct resultaat, dit is wat u hoopt te behalen en wat wij u kunnen garanderen. Afix is een jong en modern bedrijf dat zich richt op beginnende ondernemers en de MKB-sector.

In het huidige internettijdperk is het van groot belang om ook op de digitale snelweg goed vertegenwoordigd te zijn en de juiste boodschap effectief over te brengen. Dit is precies waar wij ons in hebben gespecialiseerd. We zetten graag onze passie voor marketing en webdevelopment voor u in, om aan bruikbare oplossingen te werken.

Kwaliteit is voor ons de belangrijkste leidraad, wat leidt tot hoogwaardige oplossingen waar u met uw bedrijf mee voor de dag kunt komen. Met onze mogelijkheden legt u een stevige basis om de marketingkansen op het internet optimaal te benutten.

Uw wensen staan bij ons altijd voorop. We gaan hiermee aan de slag en passen er onze kennis op toe. Met onze online oplossingen krijgt uw bedrijf de passende uitstraling voor een consistente marketingboodschap, zowel online als offline. Op deze manier verandert het internet van een oncontroleerbare woestenij in een aantrekkelijke marketingomgeving, waar u allerlei kansen kunt benutten.

Ons team

Benny

Benny

Oprichter en eigenaar.

Mail: benny@afix.nl

Anouck

Anouck

Online marketeer.

Mail: anouck@afix.nl

Eline

Eline

Online marketeer.

Mail: eline@afix.nl

Rowan

Rowan

Front-end developer.

Mail: rowan@afix.nl

Melvin

Melvin

Online marketeer.

Mail: melvin@afix.nl

Jouw naam hier?

Jouw naam hier?

Kom je ons versterken?
Bekijk onze openstaande vacatures.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing