E-mailmarketing

E-mailmarketing is één van de oudste en bekendste vormen van digitale marketing. Nog altijd wordt e-mail gezien als één van de belangrijkste marketingkanalen.

Wilt u gebruik maken van e-mailmarketing, maar komt u er zelf niet aan toe of ontbreekt het u aan de expertise? Wij beschikken over uitgebreide ervaring, de juiste software en de kennis en kunde om u er uitstekend mee van dienst te zijn. We helpen u uw klantenbestand inzetbaar te maken, nemen de e-mailmarketing desgewenst volledig voor u uit handen en kunnen u ondersteunen bij de inkoop van e-mailadressen om uw bereik verder te vergroten.

Uw klantenbestand inzetbaar

Heeft u een klantenbestand tot uw beschikking, maar doet u daar tot op heden niets mee? Uw bestaande klanten vormen de ideale doelgroep voor een nieuwsbrief of andere e-mailcampagne. Activeer hen opnieuw om een aankoop te doen, uw website of webshop te bekijken of informatie aan te vragen. Wij helpen u bij het inzetbaar maken van uw klantenbestand, u hoeft dit slechts aan ons aan te leveren. Wij maken u weer top-of-mind bij uw bestaande klanten, zodat u meer bekendheid en bestellingen kunt realiseren.

E-mailmarketing uit handen aan de specialist

Komt u zelf niet aan e-mailmarketing toe, of ontbreekt het u aan de expertise? Heeft u niet de juiste software in huis om een professionele e-mailcampagne op te zetten? Wij nemen e-mailmarketing graag volledig voor u uit handen, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsvoering. We helpen uw klantenbestand te exporteren en zetten de volledige nieuwsbrief of e-mailcampagne voor u op. We richten de techniek in, verzorgen de opmaak en denken mee over de ideale weg naar een maximale conversie. Uiteindelijk zullen we de mailing voor u versturen, zodat u dankzij e-mailmarketing kunt rekenen op meer bekendheid of meer bestellingen.

Inkoop van e-mailadressen

Heeft u een beperkt aantal e-mailadressen tot uw beschikking of wilt u een nieuwe doelgroep bereiken? Wij kunnen u van dienst zijn met de inkoop van e-mailadressen, om het bereik uit te breiden. Verstuur uw mailings voortaan aan een grotere groep gebruikers, voor meer traffic naar uw website en een betere conversie van de mailing. Heeft u vragen over e-mailmarketing of wenst u een offerte op maat te ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.

E-mail marketing

Meer weten over e-mailmarketing?

Bent u geïnteresseerd in het zetten van stappen in e-mailmarketing? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat u nu vrijblijvend informeren!

helpMeer informatie?

Wilt u meer weten? Neem contact op met Benny voor advies of om een afspraak te maken.
bel 072-8200251

Neem contact op

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing