afix_mendie-wijker
Contact met
Mendie
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_mendie-wijker

Mendie Wijker

Head of Marketing

mendie.wijker@afix.nl

Sparren over je content invulling of over de nieuwste trends en ontwikkelingen? Mendie helpt je graag verder.

Online marketing

Social media advertising

Volg je het niet meer? Wij gelukkig wel. Realiseer samen met ons meer zichtbaarheid op Instagram, TikTok, Facebook en LinkedIn

Social advertising door Afix
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Broekzak marketing
in zijn puurste vorm

Onze smartphones, we staan ermee op en gaan ermee naar bed. Het zijn ware mini billboards. Maak daar als adverteerder goed gebruik van. Maar hoe val je op tussen de leukste inhakers, mooiste video’s, grappigste content en ontroerende verhalen?

Het draait naast content om de juiste targeting en frequentie. Dankzij miljoenen dagelijkse gebruikers op LinkedIn, Instagram, TikTok, Facebook en YouTube kun je deze kanalen slim inzetten en zo waardevolle contactmomenten met jouw doelgroep creëren.

Afix neemt dit werk uit handen. Niet alleen spelen onze social media specialisten de kanalen dagelijks uit, met onze vlieguren in social campagnes weten we wat wel en niet werkt. Een social campagne opzetten is geen rocket science, deze winstgevend maken wel. Daag ons uit.

Leg jouw vraagstuk voor

Facebook advertising

Facebook is de ontmoetingsplek voor alle generaties. Van Gen Z tot babyboomers, je vindt ze hier allemaal! Het perfecte kanaal om jouw merk sterker op de kaart te zetten. Ga je voor meer bereik om op te vallen of kies je voor meer verkeer om nieuwsgierige aapjes naar je website te trekken? Met verschillende targetingmogelijkheden is de keuze reuze!

Ga voor meer impact, een groter bereik, en een voorsprong op je concurrentie.

Facebook advertising uitbesteden

Dit kun je verwachten

Van idee tot succes

Strategiebepaling

We bepalen samen met jou haalbare doelstellingen en op basis daarvan schrijven wij een maatwerk strategie uit. Wie gaan we targeten, hoe en met welke boodschap?

Campagnes opbouwen

Marketing = meten. Wij bouwen jouw campagnes op, de content wordt gemaakt en alle tracking wordt ingesteld en gecontroleerd.

Campagnes live

Campagnes gaan live. Vanaf dat moment gaan we optimaliseren. Wat werkt er wel, wat werkt er niet? We willen meer resultaat en zo snel mogelijk.

Wekelijkse optimalisaties

De reden voor optimalisaties? Omdat geen enkele campagne uit zichzelf winstgevend wordt. Jij wilt je budget zo goed mogelijk besteden, wij zien aan de hand van data waar de pijlen op gericht moeten zijn. We optimaliseren op doelgroep-, budget- en advertentieniveau.

Maandelijkse rapportage

Hoe staan we ervoor, welke kant gaan we op? Dankzij een maandelijkse rapportage en een realtime dashboard heb je altijd inzicht. We sturen op basis van deze resultaten.

Remarketing op social media

De kans dat iemand converteert na het zien van één advertentie, is erg klein. Social media marketing is een vorm van push marketing, waarbij er eerst awareness gecreëerd moet worden. Daarom onderschatten wij de kracht van remarketing niet. Zo blijf je on top of mind bij je doelgroep – en dan natuurlijk niet op een irritante manier.

Het is de kracht van herhaling die er uiteindelijk voor zorgt dat iemand niet meer om jouw merk heen kan.

Vormen van remarketing
Social advertising remarketing

Zakelijk adverteren op LinkedIn

Is het lastig om een zakelijke doelgroep te bereiken? Zeker niet. Met een doeltreffende LinkedIn campagne target je jouw doelgroep én overtuig je hen over te gaan tot een gewenste actie.

LinkedIn leent zich perfect voor het specifiek targeten van mensen in bepaalde functies en bepaalde branches. Ideaal dus voor het aantrekken van nieuwe collega’s of om je bedrijf te promoten bij zakelijke partners.

Bekijk LinkedIn succesverhaal

Instagram advertising

Instagram is dé plek waar generaties samenkomen, met 7 miljoen actieve Nederlanders. Meer naamsbekendheid of verkeer? Adverteer op Instagram kan je hierbij helpen. Laat je opmerken door jouw doelgroep door krachtige kiekjes. Onze experts vinden de sleutel tot insta(nt) succes.

Met Instagram advertising kun je heel specifiek jouw doelgroep bereiken door de vele targeting mogelijkheden en de juiste content.

Leer alles over Instagram advertising
instagram-advertising-afix-visual

Onze manier van werken

Geen onzin en snel resultaat. We bouwen geen luchtkastelen.

Eén vast contactpersoon gespecialiseerd in social media advertising.

We bepalen duidelijke doelstellingen en KPI’s.

Maandelijks ontvang je een rapportage met behaalde resultaten.

Vragen hebben is antwoord krijgen.

We houden van ons werk. En dat zie jij terug.

Word Afix social partner

Wij zijn je collega’s op afstand. We denken mee, adviseren, helpen, nemen werk uit handen en zijn een tikje eigenwijs. Alles met het doel dat jij zo goed mogelijke resultaten behaalt. Niet voor niets zijn we al jaren bevlogen social media marketeers.

Plan een kennismaking
Data-analyse voor je online marketingstrategie