Afix Oval
profile-eline-schumacher
Contact met
Eline
Afix
 • Comeniusstraat 2C
 • 1817 MS Alkmaar
 • Nederland
Contact
Volg ons
profile-eline-schumacher

Eline Schumacher

Head of Websites

eline@afix.nl

Heb je vragen over webdevelopment of zoekmachine optimalisatie? Eline staat je graag te woord.


  Solliciteren?

  We willen je graag leren kennen, want voor de juiste mensen is er altijd plaats. Bekijk onze vacatures of upload hier direct je motivatie en CV.   Particle Particle Particle
   Particle Particle Particle
   Websites

   Websites

   Niet alleen een online visitekaartje, maar een website die gevonden wordt en meer omzet oplevert.

   Websites door Afix
   Particle Particle Particle Particle

   Wij bouwen de website die jij nodig hebt

   In je hoofd heb je de keuze al gemaakt: je hebt een website nodig. Je hebt nagedacht over je online doelen en je wilt stappen maken. Je hebt duizend-en-één ideeën, maar geen tijd en kennis. Of je loopt vast, je vel is blanco – je hebt een stuurman nodig.

   En daar is Afix. Goed dat je bij ons bent uitgekomen. Want websites maken, da’s voor ons dagelijkse kost. Van WordPress tot Webflow: wij bouwen spatzuivere websites die snel en veilig zijn én converteren. Want het is simpel: een goede website verdiend zichzelf terug – als je het goed doet. That’s why you need us.

   Het eindproduct is uniek, we bouwen vanaf scratch. Wij pakken de regie en zetten een website neer die je nodig hebt.

   Meer weten?
   Websites die je nodig hebt

   Onze signature?
   Die hebben we niet

   De typische Afix website bestaat niet. Je herkent ‘m misschien wel, maar je kunt niet benoemen wat het is. In de techniek schort het aan niets. De details zijn subtiel en subliem afgewerkt. De doelgroep vindt zijn weg en converteert. En o’ja, we doen geen concessies. Nooit.

   Gebruiksvriendelijkheid op 1

   Conversieknaller

   Spatzuiver design

   Super snelle laadtijd

   SEO-proof

   Veilig en stabiel

   Wat je kunt en mag verwachten

   Van begin tot eind: wij denken met je mee. Je schakelt met één persoon, maar daarachter schuilt een team aan designers en online marketeers. Professionals die weten wat ze doen en ideeën vertalen naar toffe dingen. We geven jou ruimte om er iets van te vinden, samen komen we tot het beste resultaat.

   We bouwen zowel WordPress als Webflow websites. Ieder met eigen voordelen. Afhankelijk van je wensen kiezen we een smaak.

   Are you in?

   Bekijk ons portfolio voor mooie dingen. We werken voor alle branches die je kunt noemen (bijna), dus niets is te gek. Als een kameleon passen we ons naar jouw kernwaarden om iets neer te zetten wat bij je past. Geef ons je briefing, ga in gesprek. Wij zijn ready!

   Aan de slag