afix_jeremy-metselaar
Contact met
Jeremy
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_jeremy-metselaar

Jeremy Metselaar

Head of Sales

jeremy.metselaar@afix.nl

Sparren over online marketing? Dan moet je bij Jeremy zijn.

Websites

Websites

Niet alleen een online visitekaartje, maar een website die gevonden wordt en meer omzet oplevert. In WordPress of Webflow.

Websites door Afix
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Wij bouwen de website die jij nodig hebt

In je hoofd heb je de keuze al gemaakt: je hebt een website nodig. Je hebt nagedacht over je online doelen en je wilt stappen maken. Je hebt duizend-en-één ideeën, maar geen tijd en kennis. Of je loopt vast, je vel is blanco – je hebt een stuurman nodig.

En daar is Afix. Goed dat je bij ons bent uitgekomen. Want websites maken, da’s voor ons dagelijkse kost. Van WordPress tot Webflow: wij bouwen spatzuivere websites die snel en veilig zijn én converteren. Want het is simpel: een website verdient zichzelf terug – als je het goed doet. That’s why you need us.

Het eindproduct is uniek, we bouwen vanaf scratch. Wij pakken de regie en zetten een website neer die je nodig hebt. Weten hoe we dat doen?

Deel je briefing
Websites die je nodig hebt

Onze signature?
Die hebben we niet

De typische Afix website bestaat niet. Je herkent ‘m misschien wel, maar je kunt niet benoemen wat het is. In de techniek schort het aan niets. De details zijn subtiel en subliem afgewerkt. De doelgroep vindt zijn weg en converteert. En o’ja, we doen geen concessies. Nooit.

Gebruiksvriendelijkheid op 1

Conversieknaller

Spatzuiver design

Super snelle laadtijd

SEO-proof

Veilig en stabiel

Nieuwe website in Webflow of WordPress?

Van begin tot eind: wij denken met je mee. Je schakelt met één persoon, maar daarachter schuilt een team aan designers en online marketeers. Professionals die weten wat ze doen en ideeën vertalen naar toffe dingen. We geven jou de ruimte om er iets van te vinden, samen komen we tot het beste resultaat.

We bouwen zowel WordPress als Webflow websites. Ieder met eigen voordelen. Afhankelijk van je wensen kiezen we een smaak. Benieuwd wat de verschillen zijn?

Vergelijk Webflow en Wordpress

Onze werkwijze

Wat mag en kun je verwachten van ons?

Kennismaken en voorstel

Een goed, maar ook gewoon leuk gesprek. Waarin we graag horen wie je bent, wat je doet en welke wensen je hebt voor een nieuwe website. Wij sturen je een passend en haalbaar voorstel. Ben je net zo enthousiast als wij? Cool, dan gaan we verder!

Project kick-off

Tof dat we aan de slag gaan. We trappen af met een kick-off om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. De wensen en behoeften zijn helder, de verwachtingen en deadlines worden besproken.

Wireframes

Met alle input gaan wij aan de slag. We maken een blauwdruk van je nieuwe website, een framework. In deze zogeheten wireframes leggen we de basis voor de indeling en dwingen we onszelf (en jou) na te denken over content en conversiepaden.

Design

Zijn de wireframes akkoord? Dan gaan we aan de slag met het ontwerp. Jouw huisstijl wordt naadloos geïntegreerd in dit design. Alle vormen en beelden komen tot leven. In deze fase zie je jouw website zoals anderen hem straks ook gaan zien.

Ontwikkeling

Niet onbelangrijk: we gaan van visueel ontwerp naar de technische realisatie. Wij bouwen een snelle en stabiele website op basis van het goedgekeurde design. De website wordt SEO-proof gemaakt, alle formulieren worden uitgebreid getest en de website wordt geoptimaliseerd voor verschillende devices en besturingssystemen.

Oplevering

De website is klaar en staat als een huis. Dit is het moment dat jij toegang krijgt tot het CMS en aan de slag kunt met het plaatsen van de content.

Livegang

Ready om de deuren van jouw nieuwe website officieel te openen? Hij gaat live. Tijd voor taart! Op naar een succesvolle website die wordt aangedreven door online marketing.

Are you in?

Doe hier inspiratie op van opgeleverde website projecten. We werken voor veel branches (niets is ons te gek) en als een kameleon passen we ons aan naar jouw kernwaarden om iets neer te zetten dat bij je past. Geef ons je briefing, ga in gesprek. Wij zijn ready.

Kom in contact met een specialist