afix_jeremy-metselaar
Contact met
Jeremy
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_jeremy-metselaar

Jeremy Metselaar

Head of Sales

jeremy.metselaar@afix.nl

Sparren over online marketing? Dan moet je bij Jeremy zijn.

Online marketing

Data & Tracking

Niet handelen op onderbuikgevoel, maar op basis van data.

Data & Tracking door Afix
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Een datagedreven aanpak

Het grote voordeel van online marketing? Alles is meetbaar en inzichtelijk. Cijfers spreken de waarheid, mits je tracking klopt. Op basis hiervan kun je sterke beslissingen maken zonder op onderbuikgevoelens te vertrouwen.

Het succes van je online aanwezigheid draait om inzichten. Hierbij kan het overzichtelijker zijn om al je datastromen te centraliseren op één plek. Geen klik, conversie of gebeurtenis is dan nog een verrassing. Jouw data is inzichtelijk en elke marketingbeslissing is onderbouwd met heldere data.

Bij Afix weten we hoe we die ruwe data moet omzetten naar een strategische goudmijn. Let’s mine this gold!

Ontdek meer over data
Data-analyse voor je online marketingstrategie

Wie meet, die weet

Dat nemen we letterlijk. Die bergen aan ongebruikte data? Verleden tijd! Verzamelen is stap één en je data & analytics moeten piekfijn in orde zijn. Voor helder en zuivere data moeten alle gebeurtenissen van alle kanalen goed worden doorgemeten, zowel Client-Side als Server-Side.

Bijna ieder element van je website is meetbaar. Maar een overkill aan data kan voor onduidelijkheid zorgen. Een meetplan, gebaseerd op je strategie en doelstellingen, geeft structuur.

Ontdek meer over tagmanagement
Tagmanager Online Marketing

Dé voordelen van data & tracking:

Afix HubSpot Alles in één

Next level optimalisaties

Door continue monitoring en analyse van marketingprestaties kunnen campagnes in real-time worden aangepast en geoptimaliseerd. Dit helpt bij het identificeren van welke tactieken werken en welke niet.

HubSpot - Sales

Betere klantinzicht en segmentatie

Diepgaande inzichten verkrijgen in het gedrag, de voorkeuren en de behoeften van je klanten. Dit stelt ons in staat om je doelgroep nauwkeuriger te segmenteren en je marketingboodschappen relevanter en persoonlijker te maken.

HubSpot - Automatisering

Automatiseren

Door de efficiëntie te verhogen en marketinginspanningen te richten op de meest effectieve kanalen en tactieken, kun je verspilling van tijd en middelen minimaliseren.

Waarom Afix kiest voor . Hoe jouw organisatie groeit?

Laten we kennismaken
<HubSpot Datagedreven

Datagedreven

Beslissingen baseren op harde gegevens in plaats van op aannames of intuïtie. Dit vermindert de kans op fouten en verhoogt de effectiviteit van marketingcampagnes.

HubSpot Schaalbaar

Personalisatie op schaal

Met de beschikbare data kun je gepersonaliseerde marketingboodschappen op schaal versturen, afgestemd op individuele klantprofielen en gedragingen.

HubSpot Academy

Voorop blijven lopen

Sneller kansen, successen en trends spotten en voor zijn.

First-Party tracking

De wetswijzigingen op het gebied van privacy binnen de EU, hebben veel veranderingen met zich meegebracht. We hebben te maken met een Third-Party cookie loze tijdperk, waarin First-Party cookies nog belangrijker zijn dan ooit tevoren. En het verzamelen van deze gegevens? Dat vergt een net even andere handeling dan we tot verkort nog toepaste, namelijk Server Side Tracking.

Server Side Tracking inregelen
Gecertificeerd Google en Bing Partner

Alles centraal op één plek met een CDP

Niemand heeft zin om zijn data uit verschillende platforms te moeten trekken. Het is onoverzichtelijk en kost je onnodig veel tijd. Met een Customer Data Platform (CDP), pak je de controle over je data.

Een Customer Data Platform (CDP) verzamelt klantdata uit al je databronnen; website, online marketing kanalen, CRM en meer. Met deze databronnen gebundeld op één plek kun je een 360 graden klantprofiel maken. Waardoor je weer vele stappen dieper kunt gaan in je campagnes (relevanter kunt zijn en dus de juiste boodschap deelt) en uiteindelijk in de groei van jouw business.

Ontdek de mogelijkheden
Web analyse laten uitvoeren

Onze manier van werken

Alles op één plek

Gemak

Toekomstbestendig

Data gedreven

AVG-Proof

Op naar een datagedreven strategie

Wij zijn je collega’s op afstand. We denken mee, adviseren, helpen, nemen werk uit handen en zijn een tikje eigenwijs. Samen met onze dataspecialisten veranderen we jouw data naar gouden kansen. 

 

Laten we de mogelijkheden ontdekken
online marketing bureau Noord-Holland