Online marketing bureau

Via online marketing kunnen verschillende doelen worden bereikt zoals: het opbouwen van naamsbekendheid of klantloyaliteit, het genereren van bezoekers of het realiseren van verkopen waarbij de laatste vooral voor internetbedrijven een belangrijk doel is.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij zoekmachine optimalisatie draait het erom dat u zo veel mogelijk relevante bezoekers op uw website krijgt via topposities in de organische (gratis) zoekresultaten. Alles is gericht op het halen van uw campagne doelstelling, in termen van rendement-, conversieverbetering en branding.

Op een relatief goedkope wijze kunt u heel veel relevante bezoekers naar de website leiden. De uiteindelijke kosten zijn doorgaans stukken lager dan bij bezoekers uit onder andere Google AdWords.

Wanneer Google AdWords en zoekmachine optimalisatie gezamenlijk worden ingezet, kan een synergetisch effect optreden dat uw totale zoekmachine marketing rendement een enorme impuls zal geven.

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine advertising (SEA)

Zoekmachine advertising is het adverteren in de zoekmachine van Google om zo (kunstmatig) hoger in de zoekresultaten te komen. Google biedt adverteerders de mogelijkheid om tekstadvertenties te plaatsen bij zoekwoorden. U kunt zelf de zoekwoorden bepalen waar u op wilt adverteren. U kunt dus adverteren op de zoekwoorden die voor u relevant zijn, u zet dus zeer gericht uw advertenties in. De advertenties bestaan uit een titel, een beschrijvende advertentietekst en een zichtbare link. Daarnaast schept Google Adwords de mogelijkheid om uw advertentie geografisch te targetten op bijvoorbeeld stad, provincie of land.

E-mail marketing

E-mail marketing

E-mail marketing leek enkele jaren geleden op sterven na dood, maar heeft een belangrijke comeback gemaakt. Met de juiste aanpak vormt e-mail een belangrijk kanaal om uw doelgroep te bereiken, bestaande klanten een nieuwe aankoop te laten doen of uw klantenkring uit te breiden. Wilt u uw klanten op de hoogte brengen van een nieuwe actie, of een nieuw merk introduceren? E-mailmarketing vormt dan een uitstekende keuze, mede dankzij de goede mogelijkheden tot analyse.

Facebook remarketing

Facebook remarketing

Facebook remarketing is een effectieve manier om mensen die geïnteresseerd zijn in uw product en/of dienst te bereiken. Deze ‘retarget’ mogelijkheid maakt adverteren op Facebook erg interessant. U kunt gebruik maken van banners of tekstboodschappen, om klanten te verleiden hun producten uit het winkelmandje af te laten rekenen of meer Facebook likes te verzamelen. Wij zorgen voor het opzetten van de Facebook campagne, de koppeling met het sociale netwerk en het beheer hiervan, zodat u uw online marketing volledig uit handen kunt geven.

Affiliate marketing

Affiliate marketing

Wilt u gebruik maken van affiliate marketing, maar mist u zelf de tijd of de expertise en ervaring? Wij hebben toegang tot de verschillende grote en minder grote affiliate netwerken, waardoor we uw webshop of website bij een grote doelgroep onder de aandacht kunnen brengen. U kunt gebruik maken van banners en tekstlinks, op externe websites die optimaal aansluiten bij de doelgroep die u voor ogen heeft. U kiest voor een kostenefficiënte wijze van online marketing, gericht op specifieke potentiële klanten.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing