afix_alyssa-van-tiel
Contact met
Alyssa
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_alyssa-van-tiel

Alyssa van Tiel

Creative Marketeer

alyssa.vantiel@afix.nl

Wil jij het maximale uit je social media campagnes halen? Kom in contact met Alyssa!

Blog
Dit was het Afix Dance Event!
10 juli 2024
Afix
Particle Particle Particle Particle
Blog

Dit was het Afix Dance Event!

10 juli 2024
Afix
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Van een jonge tiener die per ongeluk HTML ontdekte, naar een gevestigde naam in de regio: het verhaal van Afix is er een van groei, doorzettingsvermogen en passie. Afix bestaat 15 jaar en dat hebben we goed gevierd! En dat natuurlijk helemaal in Afix stijl.

Een saaie netwerkborrel? Nee, dat was het allesbehalve, want met het juiste portie entertainment, beats die je laten dansen, een A-locatie die sfeer uitstraalt, oud-Afixer’s, Afix Partners en vrienden en familie. Hebben we er een avond van gemaakt voor in de emotionele prijzenkast.

De aftermovie van het Afix Dance Event

Benieuwd naar hoe het er precies aan toeging?

Dit festival was niet zomaar een; het was een moment om stil te staan wat we als team hebben bereikt en welke successen we hebben behaald. Van bescheiden beginjaren tot het moment dat we o.a. erkend werden als Google Premier Partner, FD Gazelle-winnaar, E-commerce top 100 bureau en nog veel meer. We hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot een team van gedreven specialisten, en we zijn nog lang niet klaar. 😉 We bouwen door om elke dag opnieuw jouw partner voor online succes te mogen zijn.

Say cheese!

Ben jij ook nog aan het nagenieten van het evenement? Of ben je benieuwd naar alle plaatjes? Je kunt ze terugvinden via onderstaande button.

Foto’s terugkijken

Dank aan iedereen die deze avond onvergetelijk heeft gemaakt. Op naar de volgende 15 jaar van Afix!