afix_bonna-van-ooijen_grijs
Contact met
Bonna
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_bonna-van-ooijen_grijs

Bonna van Ooijen

Social Advertising Marketeer

bonna.vanooijen@afix.nl

Sparren over je social media strategie? Bonna helpt je graag!

Online marketing

Instagram advertising

Een insta(nt)-formule: van krachtig kiekje naar succesvolle groei met Instagram advertising.

Instagram advertising door Afix
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Instagram advertising: Jouw bedrijf in de schijnwerpers

Instagram is het social media platform met meer dan 7 miljoen actieve Nederlandse gebruikers (!), van jong tot oud. Naast LinkedIn, TikTok, Facebook, Pinterest enz., komen hier alle generaties samen. Dit is het kanaal waar je jouw naamsbekendheid, websitebezoekers of aankopen laat groeien.

Als je gaat adverteren op Instagram, draait het allemaal om één ding: opvallen bij jouw doelgroep. Hoe je dat doet? Onze Instagram specialisten weten hier wel raad mee. Met de juiste content zorgen wij dat je aanwezig bent op het juiste moment, op de juiste plek en tijd. Wij gaan voor jou op zoek naar de gouden combinatie om insta(nt) succesvolle resultaten te behalen.

Leg jouw vraagstuk voor
Instagram-mockup

Waarom kiezen voor Instagram advertising?

Adverteren op Instagram biedt een unieke kans om je doelgroep op een visuele en persoonlijke manier te bereiken. Actieve en betrokken gebruikers zorgen ervoor dat advertenties meer impact hebben en een groter bereik genereren. Bovendien zijn de targeting mogelijkheden ongekend, waardoor je jouw doelgroep razendsnel bereikt.

De social media trends

De 4 voordelen van Instagram advertising: Mis ze niet!

Instagram is meer dan een plek om mooie kiekjes en video’s te delen. Het is een goudmijn voor bedrijven die online zichtbaar willen zijn. Ontdek de 4 voordelen van Instagram ads:

  • Visueel aantrekkelijk: Ga los met creatieve video’s voor je branding of ijzersterke foto’s van je product of dienst en zorg voor een oogverblindende feed bij jouw doelgroep.
  • Gerichte targeting: Laat je advertenties zien aan precies de juiste doelgroep en besteed je marketingbudget optimaal. Elke euro kan je tenslotte maar één keer uitgeven ;).
  • Groot bereik: The sky is the limit. Stel je doelgroep stap voor stap samen en bereik een (nieuwe) grote groep tegen lage kosten.
    *Gemiddeld betaal je voor het bereiken van 1.000 personen € 5.
  • Hoge betrokkenheid: Met het juiste beeldmateriaal trek je de aandacht van de doelgroep, gaan zij zich verbonden voelen en zullen zij overgaan tot actie.
voordelen-instagram

Dit kun je verwachten, van idee tot succes

Doelgroep, budget, looptijd bepaling

We bepalen samen met jou de beste doelgroep, een geschikt budget en een redelijke looptijd van de campagne.

Campagnes opbouwen

Akkoord? Werk aan de winkel: wij gaan de campagne opbouwen.

Campagnes live

Je campagne is live. En nu? We verzamelen de eerste data en verkrijgen inzichten.

Wekelijkse optimalisatie

Geen één campagne is op de eerste dag winstgevend. Om toe te werken naar een knallende campagne optimaliseren we deze wekelijks.

Maandelijkse rapportage

Wel zo fijn als jij weet hoe het ervoor staat. Naast onze telefonische of face-to-face gesprekken, delen we behaalde KPI's, actiepunten en zie jij het realtime dashboard. Samen blijven we sturen naar een winstgevende campagne - iedere maand weer.

Hoe werkt Instagram advertising en wat levert het op?

Instagram ads kunnen worden getoond in de tijdlijn, stories en explore-feed van gebruikers. Of je nu de naamsbekendheid wil vergroten en focust op bereik of een groot event organiseert en stuurt op ticketverkoop. Samen bepalen we jouw belangrijkste doel. Door de targetingopties op scherp te stellen, bereiken we de ideale doelgroep om jouw merk in het vizier te krijgen. Vervolgens gaan we op zoek naar datagedreven optimalisaties om jouw doelgroep nog beter te kunnen bereiken!

Onze manier van werken

Geen onzin en snel resultaat. We bouwen geen luchtkastelen.

Eén vast contactpersoon gespecialiseerd in social media advertising.

We bepalen duidelijke doelstellingen en KPI’s.

Maandelijks ontvang je een rapportage met behaalde resultaten.

Vragen hebben is antwoord krijgen.

We houden van ons werk. En dat zie jij terug.

Word Afix Instagram partner

Wil jij Instagram uitbesteden? Onze Afixer’s spelen het kanaal dagelijks uit en weten precies wat wel/niet werkt. Zijn er nieuwe Instagram trends in aantocht? Dan zijn ze er als de kippen bij. Een social media campagne opzetten is geen rocket science, deze winstgevend maken wel. Samen gaan we voor online succes!

Plan een kennismaking
online marketing bureau Noord-Holland

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het adverteren op Instagram in de praktijk?

Een walhalla voor influencers en vol mooie beelden, Instagram. Het platform barst van de verschillende tools en advertentiemogelijkheden. Wij vertellen je hoe je adverteert op dit platform met 5,6 miljoen Nederlandse gebruikers.

Lees hoe

Welke doelgroep gebruikt Instagram?

Zeg hallo tegen BeReal, weet dat je jongeren klaar zijn met negativiteit en schrik niet van het feit dat TikTok opvallend veel gebruikt wordt onder 40-plussers.

Meer info

Ik wil graag mijn producten aanbieden op social media. Hoe doe ik dat?

Social commerce: het promoten en direct verkopen van jouw product of service via een social media platform of kanaal. Vorig jaar was deze markt goed voor een globale omvang van 474,76 miljard us dollar. Tijd om in te stappen!

Lees verder

Wanneer kies ik voor Instagram Reel of voor TikTok?

Zijn TikTok en Instagram Reels nu min of meer hetzelfde? Waar zitten de verschillen, welke doelgroepen kun je ermee bereiken? Wij vertellen je alle ins en outs.

Meer info