afix_yve-glenn-leegwater
Contact met
Yve-Glenn
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_yve-glenn-leegwater

Yve-Glenn Leegwater

SEA & Social Advertising Marketeer

yve-glenn.leegwater@afix.nl

Sparren over advertising? Dan moet je bij Yve-Glenn zijn.

Online marketing

Meta advertising

Boost je funnel met Meta Advertising om likes om te zetten in conversies.

Meta advertising door Afix
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Meta Advertising voor funnel succes

Meta. Dit platform bundelt letterlijk de krachten van Facebook, Instagram, Threads, Whatsapp en Messenger en het biedt een schat aan opties om in contact te komen met jouw doelgroep. Dankzij Meta Advertising beperk je jezelf niet alleen tot Facebook, maar kun je gemakkelijk jouw Meta campagnes uitbreiden over alle Meta producten, inclusief Instagram en Audience Network. Hierdoor kun je je budget verdelen over meerdere platformen, zodat je niet al je budget op één paard inzet. Of je nu op zoek bent naar leads, meer websiteverkeer, of je social media volgers wilt vergroten, Meta got you covered.

Leg jouw vraagstuk voor
Instagram-mockup

Waarom kiezen voor Meta Advertising?

In een wereld waar je kleine nichtje waarschijnlijk meer Instagram-volgers heeft dan jij (geen zorgen, we voelen de pijn), is schitteren op social media geen luxe meer, maar een noodzaak. We leven in een tijdperk waarin eindeloos scrollen door feeds en story’s net zo natuurlijk is als ademen. Meta platformen zijn daarom hét speelveld waar je doelgroep zich uitleeft. Met de geavanceerde targetingopties van Meta kun je jouw advertenties precies daar plaatsen waar je doelgroep zich bevindt. Of ze nu koffieliefhebbers, gadget freaks, of fashionista’s zijn, je kunt gericht mikken op jouw doelgroep.

Lees meer social trends

4 Voordelen van Meta Advertising

Meta Advertising is jouw toegangspoort tot het bereiken van, nou ja, vrijwel iedereen. Met de juiste strategie kun je jouw branding, product of dienst voor de ogen van jouw doelgroep toveren. Ontdek de 4 voordelen van Meta Ads:

  • Adverteren vanuit één plek: Meta biedt de mogelijkheid om niet alleen op Facebook, maar ook op Instagram en Whatsapp en Messenger te adverteren. Alle resultaten en campagnes in één advertentiebeheer.
  • Slimme targetingopties: Het heeft een schatkist aan data, waardoor je jouw boodschap kunt afstemmen op zeer specifieke doelgroepen.
  • Visueel speelveld: Van traditionele banneradvertenties tot interactieve video’s, Meta biedt een breed scala aan advertentieformaten om jouw product of dienst te laten zien.
  • Meetbare resultaten: Meta biedt gedetailleerd inzicht in de prestaties van je advertenties om campagnes te optimaliseren en de ROI te maximaliseren.
Meta advertenties

Dit kun je verwachten, van idee tot succes

Doelgroep, budget, looptijd bepaling

We bepalen samen met jou de beste doelgroep, een geschikt budget en de looptijd van de campagne.

Campagnes opbouwen

Akkoord? Werk aan de winkel: wij gaan de campagne opbouwen en delen dit uiteraard met jou ter goedkeuring.

Campagnes live

Je campagne is live. En nu? We verzamelen de eerste data en verkrijgen inzichten.

Wekelijkse optimalisatie

Geen één campagne is op de eerste dag winstgevend. Om toe te werken naar een knallende campagne optimaliseren we deze wekelijks.

Maandelijkse rapportage

Wel zo fijn als jij weet hoe het ervoor staat. Naast onze telefonische of face-to-face gesprekken, delen we behaalde KPI's, actiepunten en zie jij het realtime dashboard. Samen blijven we sturen naar een winstgevende campagne - iedere maand weer.

Hoe werkt Meta Advertising en wat levert het op?

De magie van Meta schuilt in de kracht van algoritmes en een schat aan data. Jouw boodschap kun je naadloos aanpassen op demografische kenmerken, gedrag, locatie en interesses van je doelgroep. Advertenties worden hierdoor niet alleen aantrekkelijker, maar ook de betrokkenheid en conversies zullen stijgen, wat resulteert in een hoge return on investment (ROI) voor jou als ondernemer.

Met geavanceerde analytische tools kun je meta campagnes meten en finetunen. Van het bijstellen van je doelgroep tot het optimaliseren van je advertentie, de gedetailleerde rapporten van Meta zorgen ervoor dat elke euro optimaal benut kan worden.

Meta advertising uitbesteden

Onze manier van werken

Geen onzin en snel resultaat. We bouwen geen luchtkastelen.

Eén vast contactpersoon gespecialiseerd in social media advertising.

We bepalen duidelijke doelstellingen en KPI’s.

Maandelijks ontvang je een rapportage met behaalde resultaten.

Vragen hebben is antwoord krijgen.

We houden van ons werk. En dat zie jij terug.

Samen naar online succes

Bij Afix begrijpen we dat niet iedereen de tijd (of zin) heeft om door de diepten van Meta advertenties te navigeren. En dat is helemaal oké. Onze meta ads experts zijn hier om de last van je schouders te nemen en wat van onze eigen magie in de mix te gooien. Met een combinatie van technische knowhow, creatieve flair, en een snufje eigenwijsheid, helpen we jouw merk te schitteren op social media. Let’s make some magic happen!

Plan een kennismaking

Veelgestelde vragen

Wat zijn de Social Media trends van 2024?

Het gebruik van social media in Nederland stijgt nog steeds, en dat geldt ook in 2024. Dit is het tijdperk waarin TikTok een nieuwe koning is onder 40-plussers en Pinterest de plek is om je zoektocht te beginnen in plaats van Google.

Meer info

Hoe schrijf je een onlinemarketing plan?

Een online marketingplan is de kaart naar je digitale schat. Start met de vraag: wat wil je bereiken? Vervolgens duik je in de wereld van je doelgroep. Met een cocktail van SEO, content en social media-strategieën in je hand, schets je de route naar de schat.

Meer info

Wat zijn meta producten?

Meta (voorheen Facebook) is het moederbedrijf van diverse social media platformen. Onder meta vallen de apps Facebook, Threads, Instagram, Messenger en Whatsapp. Hierdoor kun je jouw campagnes beheren vanuit 1 advertentiebeheer.

Lees verder