afix_benny-vingerling
Contact met
Benny
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_benny-vingerling

Benny Vingerling

Digital Strategist | Directeur

benny.vingerling@afix.nl

Ook online succesvol worden? Benny helpt je graag.

Websites

Webshops

Een webshop die er goed uitziet én converteert.

Onze werkwijze
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Kijken, kijken en kopen

Je weet de juiste mensen naar je webshop te trekken. Je hebt een goed product en je biedt de juiste content op het juiste moment. Je zorgt dat twijfelaars converteren, met slimme trucs en dankzij de inzet van meerdere marketingkanalen.

Hoe geweldig zou het zijn.

Het kan. Wij weten het. En we gaan je helpen. Te beginnen bij het begin: een nieuwe webshop. Want dat is hoogstwaarschijnlijk de reden dat je hier bent.

Stuur je plannen of je huidige shop eens naar ons door. Dan zetten wij ons marketingbrein aan het werk en geven we je tips hoe ‘t beter kan.

Brainstormen over mijn webshop
Webshop

Webshop door Afix

Je wilt een webshop die goed gevonden wordt. Een platform dat jouw producten op hun mooist etaleert. Dat er een stabiele basis achter draait die veilig en snel is en dat je zelf de vrije hand hebt in het aanmaken en bewerken van producten.

Afix bouwt WooCommerce en Magento shops. Op basis van templates of vanaf scratch. Want soms is een aanpak op maat gewenst.

Magento of WooCommerce webshop laten maken

Succes met e-commerce

Alles valt of staat met ambassadeurs: trouwe fans van jouw merk die op eigen houtje reclame voor je maken. Het is onze uitdaging jou een webshop te bieden die op alle facetten klopt. Zodat je kunt werken aan die fanbase.

Hoe werkt het? Voordat wij iets kunnen zeggen over een richtprijs of planning, gaan we met je in gesprek. We vragen je het hemd van ‘t lijf, zodat we alle wensen en eisen in kaart hebben. We stoppen je vol met ideeën, laten je nadenken over je product en doelgroep.

Hebben we een deal? Dan kun je de ontwikkeling overlaten aan onze developers en designers.

Dit wil je toch? Reach out.

Afspraak maken