afix_benny-vingerling
Contact met
Benny
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_benny-vingerling

Benny Vingerling

Digital Strategist | Directeur

benny.vingerling@afix.nl

Ook online succesvol worden? Benny helpt je graag.

Blog
De 6 beloftes van Afix
01 mei 2020
Afix
Particle Particle Particle Particle
Blog

De 6 beloftes van Afix

01 mei 2020
Afix
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Je online marketing of website uitbesteden? Dat doe je alleen bij een bureau dat bij jou past. Het is voor beide partijen namelijk fijn als het ‘lekker levelt’! Benieuwd hoe Afix werkt en wat je van ons kan verwachten? Lees de 6 beloftes van Afix en ontdek of wij ‘match made in heaven’ zijn.

1. We bouwen geen luchtkastelen

Ja, we gaan zorgen voor meer bereik, website verkeer en/of meer sales! Maar hoeveel precies? Geen idee, we hebben geen glazen bol. Online marketing is een proces. We hebben een startpunt en een einddoel en we bepalen de route/strategie ernaartoe, maar onderweg zullen we van koers moeten wijzigen. Dat komt omdat je tijdens de looptijd van de campagne tot inzichten komt die je campagne kunnen maken of kraken. We ontdekken gaandeweg welke advertentietekst het beste aanspreekt, welke foto de meeste klikken oplevert en/of welke zoekwoorden tot de meeste conversies leiden. Ook ontdekken we met de tijd, vanuit welke doelgroep de meeste conversies komen: welke leeftijdscategorie, welke regio en van welk geslacht. We laten advertenties draaien, voeren aanpassingen door op basis van de data die binnenkomt en sturen vervolgens weer bij.

Het succes van je campagnes is niet alleen afhankelijk van de optimalisaties in eigen campagnes, maar ook van wat je concurrenten doen en de economische tendens. Gaan jouw concurrenten stunten met prijzen, verdubbelen zij hun advertentiebudget of komt er plots een corona-crisis om de hoek kijken… Het heeft allemaal effect op je campagnes en vergt dus continue bijsturing. Concrete uitspraken over wat onze campagnes precies gaan opleveren, hoor je ons dus nooit doen. “Ja, maar wat kan ik dan wél van jullie verwachten?”. Eerlijkheid! We bouwen geen luchtkastelen en verkopen je dus geen onzin. We vinden het belangrijk om je verwachtingen vooraf zo goed mogelijk te managen. Laten we het Noord-Hollandse nuchterheid noemen. We nemen je mee in de route/strategie die we hebben uitgestippeld en zijn transparant als we onderweg toch van koers moeten wijzigen of de doelstelling moeten herzien. Wat we nog meer beloven? Dat lees je in de volgende 5 beloftes.

2. Wij handelen niet op basis van onderbuikgevoel

Het grote voordeel van online marketing is dat alles meetbaar en dus inzichtelijk is. En cijfers spreken de waarheid. Zo zou je eindeloos kunnen wikken en wegen welke advertentie-uiting je het mooist vindt, maar uiteindelijk moet je ze beide testen om te zien welke het beste werkt. Wij gaan niet af op de aannames van de klant of op ons eigen onderbuikgevoel. Onze optimalisaties zijn datagedreven én dat pakt vaak verrassend goed uit!

3. Vragen hebben is antwoord krijgen

Dit punt behoeft weinig toelichting. Kom maar op met je vragen! Wij staan zelden met ons mond vol tanden. De digitale wereld is voor veel mensen een doolhof zonder uitgang. De ontwikkelingen gaan snel en als het je vak niet is, dan kan het knap lastig zijn om de wondere wereld van online marketing te begrijpen. Wij helpen je graag!

4. Betrokkenheid bij jouw business

We zijn een team gepassioneerde vakidioten; jong, gedreven, perfectionistisch én betrokken bij jouw business. We streven ernaar om als collega’s gezien te worden. Je kunt van ons dus verwachten dat we bovenmatige interesse tonen in jouw product of dienst, dat we proactief zijn als de markt verandert en dat we snel reageren op je vragen. Oh en als ‘echte collega’s’ lachen we graag mee om de inner jokes bij jou op de werkvloer. We voelen ons verbonden met onze klanten en gaan heel ver om voor hen het maximale eruit te halen. Dat schept een band! Zo vergeet je bijna dat we kilometers verderop zitten.

 

5. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk

Ontzorgen, dat is wat we doen. We helpen onze klanten, zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden. Als je ons belt en je verhaal doet dan zul je ons na afloop niet horen zeggen: “stuur nog maar even een mail”. Waarom had je anders eigenlijk gebeld?!

Moet er iets gebeuren wat wij écht niet voor je kunnen doen? Dan sturen we je niet met een vage instructie het bos in. Nee, dan delen we het scherm en kijken we met je mee, zodat het zo soepel mogelijk verloopt.

Inzage in onze afspraken? Hebben we voor je. Nieuwe afspraken accorderen? Digitaal met één druk op de knop. We houden het graag gemakkelijk voor je.

6. Onze oplossing is gewoon goed

Meer bezoekers naar je winkel? Beter gevonden worden in Google? Meer offerte aanvragen realiseren? Meer sales genereren? Wat jouw doel ook is, onze oplossing is ‘gewoon goed’. We werken niet met standaard pakketten, maar bieden maatwerkoplossingen. We zoeken de kanalen die het best bij jouw doelstelling en doelgroep passen en gaan gericht te werk.

Dát is Afix!

Eerlijk, data gedreven, proactief en betrokken. Hebben we een match?

Vrijblijvend even ‘daten’ om te kijken of we écht voor elkaar gemaakt zijn? Hier heb je m’n nummer: 072 820 02 51.