afix_maryse-van-wageningen
Contact met
Maryse
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_maryse-van-wageningen

Maryse van Wageningen

Senior Social Advertising Marketeer

maryse.vanwageningen@afix.nl

Wil jij het maximale uit je social media campagnes halen? Kom in contact met Maryse!

Online marketing

Omnichannel

Eén boodschap via verschillende kanalen. Dat is dé manier om je doelen te bereiken.

Aan de slag
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Benut elk kanaal voor de beste marketing

Omnichannel marketing is dé strategie als je wilt dat jouw merkuitingen door verschillende kanalen heen perfect op elkaar zijn afgestemd. Eigenlijk maak je van je merk dus een ervaring – je doelgroep kan niet meer om je heen.

Een omnichannel aanpak lastig? Nee, maar ‘t vergt wel kennis van verschillende kanalen, als Google Ads (shopping, display, video), Facebook, Instagram, e-mailmarketing en je website. Zie je het nog niet helemaal voor je? Wij gelukkig wel!

Eerst kennismaken

Je scrolt door Instagram en je aandacht blijft hangen bij een advertentie van Nike: nieuwe sneakers! Het campagnebeeld ziet er tof uit, de video spreekt je aan. Je sluit Instagram af en gaat een rondje lopen. Buiten in het bushokje zie je die geweldige sneakers opnieuw. Dezelfde uiting, maar dan met iets meer informatie en een prijs erbij. Thuis lees je het laatste nieuws op Nu.nl, een opvallende banner prijst de sneakers opnieuw aan, nu zonder verzendkosten. ’s Avonds besluit je te googelen naar de sneakers en deze bij Nike te bestellen.

Deze boodschap kom je dus tegen op meerdere kanalen, zowel online als offline. Hoe zou dit eruit zien voor jouw merk?

See, think, do, care

Iets kopen zonder dat je hier echt over na hebt gedacht? Dat gebeurt jou niet vaak, en je doelgroep ook niet. Je wilt dat jouw doelgroep bekend raakt met je merk, je producten of diensten. En dat zij vervolgens, dankzij de kracht van herhaling en de combinatie van meerdere kanalen, een aankoop overwegen.

Op deze manier bouw je aan vertrouwen, behoud en vergroot jij de klantwaarde. Daarom werken we bij Afix met funnels. We zorgen dat je potentiële klant stap voor stap door de funnel gaat. Samen bepalen we welke strategie en kanalen het beste passen bij jouw doelstelling.

Plan een afspraak

Omnichannel door Afix

Als wij ervoor zorgen dat jij zichtbaar bent op de plekken waar je doelgroep is, hoeveel zou je dat opleveren? De online markt verandert snel, razendsnel. Wij zijn toonaangevend en lopen voorop zodat we de beste keuzes voor onze opdrachtgevers blijven maken. Dát is Afix.

Gecertificeerd Google en Bing Partner

Onze manier van werken

We doen wat we zeggen.

Altijd vaste specialisten die jou te woord staan.

We bepalen duidelijke doelstellingen en kpi’s.

Elke maand een rapportage met de resultaten.

We gaan voor A-kwaliteit en dat zie je terug.