profile-mendie-wijker-800x800
Contact met
Mendie
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
Volg ons
profile-mendie-wijker-800x800

Mendie Wijker

Teamlead Online Marketing

mendie@afix.nl

Wil je een denderende Facebook en Instagram campagne waar je u tegen zegt? Kom in contact met Mendie!

Particle Particle Particle
Particle Particle Particle

Social media quickscan

Haal het maximale uit je social media advertenties.

Vraag 'm aan
Particle Particle Particle Particle

Meer resultaat? Makkelijker gezegd dan gedaan!

Wij scannen je social advertentieaccount vrijblijvend op doelgroep, strategie, advertentieniveau en checken of de Facebook pixel de juiste gebeurtenissen meet. Wat we precies bekijken blijft geheim, maar we kunnen het volgende prijsgeven:

Doelgroepen

Welke doelgroepen zet je in en waar liggen kansen? Zijn je doelgroepen op de juiste manier ingesteld? En hoe zit het met remarketing?

Strategie

Welke structuur houd je op dit moment aan bij het uitvoeren van je campagnes? Is deze structuur logisch, zo nee: wat zouden wij anders doen?

Soorten advertenties

Welke advertentievormen worden er op dit moment ingezet en worden er A/B testen gedraaid? Een campagne die bestaat uit slechts één doelgroep en advertentie? Dat komt niet voor bij Afix.

Plaatsingen

Staan alle plaatsingen aan of staan plaatsingen uit die juist aan moeten staan voor jouw campagne? Passen de plaatsingen bij de door jou ingestelde doelgroep?

Facebook pixel

Heb je de Facebook Pixel juist geïnstalleerd en meet je de juiste gebeurtenissen? Niets is meer zonde dan onjuiste gebeurtenissen meten, waardoor je data niet klopt.


 

Wil je gelijk horen wat de mogelijkheden zijn om je social media advertising uit te besteden bij Afix? Geef ons dan een belletje!