afix_jeremy-metselaar
Contact met
Jeremy
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_jeremy-metselaar

Jeremy Metselaar

Head of Sales

jeremy.metselaar@afix.nl

Sparren over online marketing? Dan moet je bij Jeremy zijn.

Ons werk
PNO Garagebox
Websites
Gerealiseerd door
afix_jeremy-metselaar
Particle Particle Particle Particle
Case

PNO Garagebox

Websites
Gerealiseerd door
afix_jeremy-metselaar
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Een website die klaar is voor ‘het grote geweld’

PNO Garagebox verhuurt multifunctionele garageboxen in Noord-Holland. Dit ambitieuze familiebedrijf heeft de doelstelling om dit concept uit te bouwen tot meerdere locaties. PNO Vastgoed heeft Afix ingeschakeld om een website te bouwen die ‘toekomstbestendig’ is. In dat geval houdt dat in dat het eenvoudig moet zijn om nieuwe locaties toe te voegen op de website. Het moest bovendien een website worden die kwaliteit en professionaliteit uitstraalt, niet ‘goedkoop’ aanvoelt én een uitstekende basis vormt voor online marketing.

Website als basis voor online marketing

Met alleen ‘een beauty van een website’ kom je er niet. Je website moet je zien als je winkel. Je kunt nog zo’n mooie winkel hebben, maar je moet bezoekers naar je winkel trekken om er geld mee te verdienen. Vanuit die gedachte vroeg PNO Garagebox ons, om een website te maken die een uitstekende basis vormt voor de online marketingactiviteiten. Of te wel een website die ’klaar is voor het grote geweld’. Wat hebben we gedaan om de website online marketing-proof te maken?

Verschillende conversiemogelijkheden

We hebben meerdere conversiemogelijkheden ingebouwd in de website (contactformulieren, reserveringsformulieren, stel je vraag formulieren, bel buttons etc.). Op die manier kan iedereen contact opnemen op een manier die bij hem/haar past. Bovendien is iedere conversiemogelijkheid meetbaar gemaakt, zodat we straks precies kunnen zien, hoeveel conversies Google Ads of Social Media advertising heeft opgeleverd. Meten is weten!

 

Heldere USP’s

We hebben de Unique Selling Points van PNO Garagebox een zeer prominente plek gegeven op de website en voorzien van duidelijke iconen. Geen lappen tekst, maar lekker kort en bondig, zodat in één oogopslag duidelijk is waar de kracht ligt van PNO Garagebox. Ditzelfde hebben we gedaan bij de functionaliteiten. Dit zorgt ervoor dat je als bezoeker de website eenvoudig en snel kunt ‘scannen’.

SEO-proof pagina’s

De teksten op de website zijn op een dusdanige manier geschreven dat ze goed gecrawld kunnen worden door de zoekmachines. Ze zijn voorzien van relevante keywords en bieden veel informatie. Hierdoor ranken de pagina’s hoog in Google.

Gebruiksvriendelijke navigatie

Het menu is ontzettend eenvoudig. Het is namelijk een uitvouwbaar menu waarin afbeeldingen naar voren komen, waaruit de bezoeker gemakkelijk een keuze kan maken. De naam van de pagina in het menu kleurt oranje om aan te geven waar je je bevindt. Daarnaast is iedere pagina op de website voorzien van doorklikmogelijkheden. Daardoor loop je als bezoeker nooit vast op de site!

Koppeling met MailChimp

Op de website hebben we een mogelijkheid gecreëerd waar bezoekers zich kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief. We hebben dit volledig geautomatiseerd door een rechtstreekse koppeling te maken van de e-mailsoftware van MailChimp. Als iemand zich dus inschrijft voor de nieuwsbrief, wordt het e-mailadres automatisch toegevoegd aan de mailinglijst en zal de bezoeker worden meegenomen in de eerstvolgende mailing.

Inzicht in de prijzen

We hebben ervoor gekozen om de prijs openbaar te maken. Op die manier kan de bezoeker in één oogopslag bepalen of het binnen het budget valt. Geen gedoe met offerte-tools of aanvraagformulieren. Transparant en toegankelijk.

Oogstrelend design

De website moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn en voorzien van goede content. Het oog wil ook wat! Het design van de website straalt kwaliteit, professionaliteit en overzichtelijkheid uit. Precies wat PNO Garagebox wilde. Daarnaast hebben we een aantal fancy effecten toegevoegd, al zeggen we het zelf. Deze effecten zorgen ervoor dat de website niet zo statisch en plat is. Klik op de button en ervaar het zelf:

  • Let bijvoorbeeld eens op het logo bovenaan de pagina terwijl je naar beneden scrollt.
  • Hover met je muis eens over één van de 3 garageboxen.
  • Of beweeg je muis over ‘Mijn Box’ helemaal rechtsbovenin.

 

Website gebouwd in Webflow

Uitbreiden naar meer locaties is één van de doelen van PNO Garagebox. Om die reden heeft PNO Garagebox bij aanvang van het project aangegeven dat het gemakkelijk moest zijn om zelf locaties toe te voegen aan de website. Wij hebben de website gebouwd in het CMS systeem Webflow. De website is zo opgeleverd dat PNO Garagebox eenvoudig extra locaties kan toevoegen, zonder tussenkomst van een webbouwer! Met het CMS wordt hier automatisch een SEO pagina van gegenereerd, waardoor PNO extra goed vindbaar is in de zoekmachines. Naast locaties is het ook super gemakkelijk om als ‘leek’ pagina’s toe te voegen of bijvoorbeeld veelgestelde vragen, nieuws, faciliteiten en voorzieningen.

Vind je het ook fijn om een website te hebben waar je zelf gemakkelijk aanpassingen in kunt doen? Zonder dat je je zorgen moet maken dat je per ongeluk de website ‘sloopt’. Lees dan meer over de voordelen van Webflow in onze blog.

 

“Wij zijn erg tevreden over het resultaat en het traject. Er is vooraf zeer duidelijk gecommuniceerd hoe het project eruit komt te zien met duidelijke deadlines en wat er vanuit onze kant wordt verwacht. Een direct aanspreekpunt maakt het voor ons erg prettig om mee samen te werken. Het team heeft na onze briefing volledig meegedacht en slimme technieken ingebracht. Wat ons betreft zeker een aanrader voor vervolg projecten. Na de oplevering gaan we een vervolg stap met Afix in om via social media ons project onder de aandacht te brengen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen!”
– Vera Bruin-Kroon, Sales & Marketing PNO Vastgoed

 

Meer weten?

Ben jij ook toe aan een nieuwe website? Een website die klaar is om hordes bezoekers te ontvangen en meer conversies uit te slepen? Laat het ons weten. We vernemen graag je wensen en doelen om samen eens te sparren over de mogelijkheden.