afix_jeremy-metselaar
Contact met
Jeremy
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_jeremy-metselaar

Jeremy Metselaar

Head of Sales

jeremy.metselaar@afix.nl

Sparren over online marketing? Dan moet je bij Jeremy zijn.

Ons werk
AgileVisor
Design
Gerealiseerd door
afix_jeremy-metselaar
Particle Particle Particle Particle
Case

AgileVisor

Design
Gerealiseerd door
afix_jeremy-metselaar
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

De uitdaging

Een website ontwikkelen die een centrale hub moet worden voor iedereen die ook maar iets nodig heeft op het gebied van Scrum.

Je komt binnen op de nieuwe website van AgileVisor en direct is duidelijk welke pijlers je aanbiedt en voor wie je er bent. Of je nu directeur bent of projectmanager. Het pad dat je moet bewandelen om de informatie te vinden die je zoekt is direct duidelijk en op logische wijze te vinden via een eenvoudig menu.

Afhankelijk van of je een training, extra collega’s of een scrumevent zoekt, de informatie op de website is super overzichtelijk. En snel. Razendsnel. Dat vinden zowel Google als de bezoekers heel fijn.

Naast performance en een duidelijke customer journey zorgen we er ook voor dat de website een lust voor het oog is. Een frisse uitstraling met toffe animaties, die jouw website net anders dan anders maakt met herkenbare huisstijl.

AgileVisor huisstijl ontwikkeling

Ik zoek een partner die mij helpt aan een innovatieve website, waarin een modern design, de basis voor goede organische vindbaarheid en autoriteit de belangrijkste uitgangspunten zijn.


Nils – AgileVisor

Agile Visor design

Agile Visor design

Agile Visor design

Agile Visor design

Bekijk het eindresultaat