Webwinkel laten maken

Wilt u een webwinkel laten maken door professionals, die nadenken over gebruiksvriendelijkheid, alvast aandacht hebben voor uw strategische doelen en zorgen voor een feilloos werkende webshop?

Wij bouwen open source webshops op basis van Magento of WooCommerce, afhankelijk van uw doelstellingen en groei-intenties. U kunt rekenen op een zoekmachinevriendelijke webwinkel, waarmee u uw online doelgroep optimaal kunt aanspreken.

Magento website laten maken

Professionele Magento webwinkel

Heeft u reeds een fysieke winkel en zoekt u daar een professionele webwinkel bij, of wilt u een webwinkel laten maken waarmee u in de toekomst ook internationaal de markt op kunt? Wij bouwen graag uw Magento webshop, die u alle mogelijkheden tot uitbreiden biedt. Het open source platform is geschikt voor tal van plugins, zodat u een complexe en complete webshop kunt laten bouwen, zonder dat de gebruiksvriendelijkheid verloren zal gaan.

  • Veel functionaliteiten
  • Complexe datakoppelingen mogelijk
  • Multi-webshop mogelijkheid
  • Ideaal voor grote webwinkels

Lees meer

WooCommerce website laten maken

Voordelige WooCommerce webwinkel

Gebruikt u nu een WordPress website waaraan u een webshop wilt toevoegen, of wordt het tijd om uw hobby verder te ontwikkelen? Met een WooCommerce webshop kiest u voor een gebruiksvriendelijke webwinkel die u eenvoudig zelf kunt beheren. Wij kunnen voor u een webwinkel maken met de juiste instellingen en online omgeving, zodat u er vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Minder complex qua code
  • Stelt weinig eisen aan hosting
  • Ideaal voor de kleine webwinkel

Lees meer

Webwinkel klaar voor online succes

U wilt niet zomaar een webwinkel laten bouwen, u wilt daar daadwerkelijk doelen mee bereiken. Wij denken alvast met u mee over de marketing, de presentatie van de webshop, mogelijke uitbreidingen en de maximale conversie. Als we een webshop bouwen, zorgen we ervoor dat deze klaar is voor online marketing, zodat u zo snel mogelijk kunt rekenen op resultaat. Wilt u de marketing van uw webshop uit handen geven aan professionals? Wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden, of direct een webwinkel laten maken? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, of voor een offerte op maat.

Webwinkel online succes

Recent werk.

Bekijk portfolio

Het Smart Business Center biedt zelfstandigen en bedrijven een moderne en sfeervolle werkomgeving op basis van een all-in concept. Inmiddels is het concept een succes en zijn er 2 vestigingen: Amsterdam en Alkmaar. Na maanden hard werken samen met het team van Smart Business Center, is in de lente de nieuwe website van Smart Business Center gelanceerd.

Heleen Holman is gewichtsconsulente en ondernemer in Julianadorp. Haar bedrijf heet Jouw Evenwichtig Gewicht. Heleen heeft Afix de opdracht gegeven om een frisse folder en website te ontwikkelen. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en zijn wij trots op het resultaat.

Number Four is een partycentrum waar tal van evenementen plaatsvinden. Variërend van fantastische feesten voor bedrijven en particulieren, tot gezellige recepties, smaakvolle diners, efficiënte vergaderingen en complete bruiloften.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing