afix_marlou-van-der-gragt
Contact met
Marlou
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_marlou-van-der-gragt

Marlou van der Gragt

SEO Marketeer

marlou.vandergragt@afix.nl

Wil je beter vindbaar worden op Google? Marlou helpt je verder!

Online marketing

SEO quickscan

Haal het maximale uit je zoekmachine optimalisatie strategie!

Hapklare verbeterpunten voor jouw website. Want je wilt liever op de eerste pagina van Google staan, dan op de vijfde. Wij scannen je website op SEO en helpen je graag op weg naar een beter vindbare website.

Vraag 'm aan
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Organisch beter scoren in zoekmachines?

Door zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, verbeter je jouw website. Ontvang met onze SEO quickscan een overzicht van je huidige SEO prestaties en concrete verbeterpunten voor je website.

Wij scannen je website tot in de puntjes op SEO verbeterpunten en bespreken de bevindingen en kansen graag, onder het genot van een kop koffie, bij ons op kantoor.

SEO score door website audit en keyword analyse

Waarom SEO optimalisatie?

Een doeltreffende SEO strategie kan enorme voordelen voor je bedrijf opleveren. Het is namelijk een duurzame manier van online marketing, die met name op lange termijn een flinke impact kan hebben op je online prestaties. Je hoeft geen geld uit gegeven zoals je dat bij zoekmachine advertising doet. Het verkeer naar je website stopt niet wanneer je besluit te stoppen met adverteren. Het is een ‘gratis’ manier van je merk onder de aandacht brengen.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekwoorden

We duiken in de zoekwoorden waar je nu op scoort en geven een overzicht van je huidige zoekwoordposities. En wie weet, misschien ontdekken we wel enkele verrassende kansen!

Belangrijkste pagina's

We laten zien welke pagina's op je website het meeste organisch verkeer genereren.

Concurrentie

We identificeren je directe concurrenten, analyseren wat ze goed doen en wijzen je op de kansen om ze te overtreffen.

Backlink analyse

We analyseren je backlinkprofiel en geven je een totaaloverzicht van de websites die naar je linken.

Technische audit

We duiken in de techniek van je website, controleren laadsnelheid, mobiele responsiviteit, beveiligingsproblemen en natuurlijk on-page optimalisaties.

Vraag de gratis SEO quickscan aan

Onze quickscan levert je hapklare verbeterpunten op voor de vindbaarheid van je website. Dit zijn aanpassingen die je zelf kunt uitvoeren, of die wij met alle plezier voor je verzorgen. We onthullen de ‘quick wins’ voor jouw website. Vul hieronder je gegevens in voor de quickscan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je gelijk horen wat de mogelijkheden zijn om je zoekmachine optimalisatie (SEO) uit te besteden bij Afix? Geef ons dan een belletje!