Website laten maken

Wilt u een website laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in website ontwikkeling.

Hierbij gebruiken we uw eigen huisstijl en zorgen we ervoor dat uw website een professionele uitstraling heeft. Wij hebben jarenlang ervaring met de ontwikkeling van websites. Door een gedegen aanpak komen we steeds weer tot indrukwekkende eindresultaten.

WordPress website laten maken

WordPress: het krachtige, veelgebruikte CMS

Uw eigen website beheren is eenvoudig middels WordPress. WordPress is een Content Management Systeem, een CMS. Hiermee kunt u makkelijk zelf uw website beheren. Door in te loggen in een beveiligd gedeelte kunt u zelf teksten plaatsen en aanpassen, pagina’s toevoegen of verwijderen en bijvoorbeeld afbeeldingen en video’s plaatsen. Het enige wat u nodig heeft is een computer en toegang tot internet.

 • Het is gratis, we blijven Nederlanders
 • Standaard al zoekmachine vriendelijk
 • Gemakkelijk zelf aanpassingen maken
 • Volledig in uw eigen huisstijl

Lees meer over WordPress

Websites van Afix zijn...

1/ Makkelijk in gebruik

We zorgen voor een gebruiksvriendelijk CMS voor uw website, dat u eenvoudig zelf kunt aanpassen zonder dat u daar technische kennis voor nodig heeft.

2/ Conversiegericht

Uw website heeft een mooi design, maar bovendien een duidelijke functie. We houden rekening met het resultaat, dankzij gerichte actie- en contactmogelijkheden.

3/ Aantrekkelijk vormgegeven

Wij ontwerpen iedere website volgens de laatste trends en huidige mogelijkheden, desgewenst op basis van uw huidige huisstijl of specifieke voorkeuren.

4/ Betaalbaar

U kunt verrassend voordelig een website laten maken, laat u niet weerhouden door verhalen over hoge tarieven. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 • Aantrekkelijk
 • SEO-optimized
 • Snel
 • Gebruiksvriendelijk
 • Bruikbaar
 • Flexibel
 • Conversiegericht
 • Mobile

In order to reduce the workload, there is nothing shameful to try out college homework help sites like MaxHomework.

Recent werk.

Bekijk portfolio

Het Smart Business Center biedt zelfstandigen en bedrijven een moderne en sfeervolle werkomgeving op basis van een all-in concept. Inmiddels is het concept een succes en zijn er 2 vestigingen: Amsterdam en Alkmaar. Na maanden hard werken samen met het team van Smart Business Center, is in de lente de nieuwe website van Smart Business Center gelanceerd.

Heleen Holman is gewichtsconsulente en ondernemer in Julianadorp. Haar bedrijf heet Jouw Evenwichtig Gewicht. Heleen heeft Afix de opdracht gegeven om een frisse folder en website te ontwikkelen. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en zijn wij trots op het resultaat.

Number Four is een partycentrum waar tal van evenementen plaatsvinden. Variërend van fantastische feesten voor bedrijven en particulieren, tot gezellige recepties, smaakvolle diners, efficiënte vergaderingen en complete bruiloften.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing