afix_benny-vingerling
Contact met
Benny
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_benny-vingerling

Benny Vingerling

Digital Strategist | Directeur

benny.vingerling@afix.nl

Ook online succesvol worden? Benny helpt je graag.

Brainstorm

Are you ready for take-off?

Welkom aan boord van vlucht AF-1X. Daar gaan we dan. Onderweg naar jouw stip op de digitale horizon. Want jij, ja jij daar. Jij hebt een prachtbedrijf, met één of zelfs meerdere vestigingen. En nog mooier; jouw bedrijf groeit. Je koffer zit vol ambities en doelen. Je weet dat het nu belangrijker is dan ooit om de juiste weg te kiezen naar jouw digitale horizon, oftewel naar de beste online experience voor jouw klanten.

Fasten your seatbelt
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Business Class

Aankomen op de juiste plek van bestemming is slechts een klein deel van je vlucht. Van boeken tot inchecken, van goede koffie aan boord tot je koffer weer in handen krijgen, alles draagt bij aan je ervaring. En zo gaat het online ook. Jouw klanten verwachten de full experience, een 10. Je website is veel meer dan alleen een visitekaartje van je bedrijf.

The sky is the limit

Zichtbaar zijn op de plekken waar de doelgroep is. Heel belangrijk. Je doelgroep laten voelen waarom ze bij jou moeten zijn. Nog belangrijker: je doelgroep onderdeel laten zijn van je bedrijf. Ambassadeurs creëren. Jackpot! Is je online marketingstrategie zo ingestoken? Goed bezig! Wij garanderen je dat die online experience alleen maar zal blijven groeien. The sky is letterlijk the limit.

Niet zonder enige turbulentie, want de concurrentie is moordend. Het is niet zo makkelijk als op de markt staan. Waar de groenteboer schreeuwt dat ‘ie de “beste” bananen heeft. Schreeuwen online is lastig en zeker in een terminal waar je concurrenten 24/7 klaar staan om op te stijgen.

Boarding plan

Heb je dan aan één kanaal, zoals Facebook, voldoende? Kan. Leidt dat je naar de jackpot? Misschien. Wat je écht nodig hebt is een geïntegreerde online strategie. Hoe je die maakt? Met een ambitieuze online partner die met je meedenkt, je uitdaagt en andere keuzes durft te nemen. Zodat jij straks een online experience hebt die niet te stoppen is.

Wij zijn Afix. Jouw partner voor online succes. De online markt verandert snel. Razendsnel. Wij zorgen dat jij voorop blijft lopen. Tijd voor een vliegende start?

Download de PDF