WooCommerce webwinkel laten maken

WooCommerce webshops bieden de ideale basis voor een start op beperkte schaal.

Wilt u als hobby een webshop starten, of nagaan of een webwinkel iets voor u is? WooCommerce is een uitbreiding op WordPress, een Content Management Systeem (CMS) waar u zelf zonder technische kennis gebruik van kunt maken. U kunt bij ons uw webwinkel laten maken, die u vervolgens eenvoudig zelf kunt beheren en waarmee u ervoor zorgt dat u uw eerste stappen binnen de online verkoop kunt zetten.

WooCommerce website laten maken

WooCommerce webshop die u zelf kunt beheren

Wij kunnen de WooCommerce webshop voor uw bouwen, zodat u hier vervolgens zonder problemen zelf mee aan de slag kunt. Uw online omgeving bestaat uit een beperkt aantal tabbladen met steeds enkele belangrijke functies, zodat u het beheer vlot en eenvoudig zelf uit kunt voeren. U heeft alle mogelijkheden tot uw beschikking om de webwinkel goed te beheren, maar dit vraagt nergens om veel technische kennis of andere professionele inzichten.

Gebruiksvriendelijke uitbreiding op WordPress

WooCommerce vormt een gebruiksvriendelijke uitbreiding op WordPress, een CMS dat u kunt gebruiken om een eigen website te starten en te beheren. De uitbreiding biedt u de mogelijkheden een webwinkel op te bouwen met een aantal verschillende producten, waarvan u de bestellingen en status online kunt bijhouden. Zoekt u naar een meer professionele webwinkel waarin u meer producten kunt beheren, of waarmee u datakoppelingen en automatiseringen door kunt laten voeren? Maak dan bij voorkeur gebruik van een Magento webshop, geschikt voor professionele systemen en grote webwinkels.

Voordelige webshop op basis van gratis CMS

Wilt u gebruik maken van een voordelige webshop, op basis van een gratis CMS? Wij zorgen voor de ontwikkeling van een webshop op maat, waar u vervolgens optimaal gebruik van kunt maken. Wenst u ook de online marketing direct uit handen te geven, of bent u benieuwd wat er mogelijk is op dat gebied? Wij kunnen u er uitstekend mee van dienst zijn, terwijl u de WooCommerce webshop zelf kunt beheren. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.

Offerte aanvragen WooCommerce webwinkel

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een WooCommerce webwinkel? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing