Magento webwinkel laten maken

Wilt u een Magento webwinkel laten bouwen? Dit is een professioneel webshop-systeem, op basis van een CMS met talloze functies.

Wilt u bijvoorbeeld zorgen voor de datakoppeling of automatisering van het verwerken van pakbonnen? Dan is Magento het ideale systeem, dat van zichzelf al vol zit met professionele opties en extra’s. Daarnaast zijn er plugins en scripts beschikbaar om het systeem volledig naar wens uit te breiden. Heeft u kennis van online systemen en wilt u een professionele webshop laten bouwen, of doorgroeien vanuit uw huidige succesvolle webwinkel? Wij kunnen Magento webwinkels bouwen, waarmee u de basis legt voor het online succes.

Magento website laten maken

Professionele webwinkel met uitgebreid webshop-systeem

Laat een professionele webwinkel bouwen, op basis van een uitgebreid webshop-systeem met tal van functies en mogelijkheden. Magento vormt de uitgebreide variant van een webwinkel, ten opzichte van WooCommerce als uitbreiding op WordPress dat beter geschikt is voor de kleine of startende webwinkel, zonder dat u daar al kennis van heeft of ervaring mee heeft kunnen opdoen. Uiteraard kunnen wij zorgen voor de ondersteuning, of de online marketing voor u uit handen nemen.

Complexe multi-shop met Magento

Heeft u meerdere webshops, die u vanuit een enkel CMS zou willen beheren? Magento biedt u deze mogelijkheid, waardoor u een complex netwerk van webwinkels vanuit een enkele back-end beheersomgeving kunt bijhouden en aansturen. Dankzij de datakoppeling en integratie van verschillende systemen kunt u zonder problemen tot 100.000 producten of meer beheren en heeft u de beschikking over een krachtig systeem voor grote webwinkels.

Magento is open-source

Aan de andere kant is Magento een gratis open-source systeem, waarvoor wij de ontwikkeling en ondersteuning aanbieden. Geen webwinkel op basis van Magento is hetzelfde, we bouwen deze volledig op maat voor u op en zorgen voor een uniek design, bijvoorbeeld op basis van uw bestaande huisstijl. We kunnen u vervolgens van dienst zijn met uw online marketing, zodat u de professionele webshop tot een succes kunt maken en uw producten daadwerkelijk de omzet opleveren waar u naar zoekt. Heeft u vragen over een Magento webwinkel, onze ondersteuning of de online marketing die we kunnen aanbieden? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Offerte aanvragen Magento webwinkel

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een Magento webwinkel? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing