Website laten maken Den Helder

U wilt een website laten maken in de omgeving van Den Helder, Anna Paulowna of Julianadorp?

Bij ons bent u aan het juiste adres. Afix is gespecialiseerd in het maken van websites. Wij maken krachtige en professionele websites en hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen hiervan. Wij komen oorspronkelijk uit Julianadorp en zijn inmiddels verhuisd naar Alkmaar. Een groot deel van onze klantenkring bestaat dan ook uit Helderse ondernemers.

Website ontwikkeling Den Helder en Julianadorp

Wij vinden het belangrijk om zowel u als de bezoeker van de website tevreden te stellen. Daarom luisteren we eerst goed waarom u een website wilt laten maken. Vervolgens gaan wij een website ontwikkelen die past bij uw doelen. Hierbij maken we gebruik van uw huisstijl en professionele uitstraling. Usability en interface design zijn voor ons van groot belang. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het maken van websites in Den Helder en omgeving, hebben wij een ruime klantenkring opgebouwd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij maken graag een afspraak met u.

Website zelf onderhouden

Het bespaart veel geld en tijd als u na het laten maken van een website uw eigen site kan onderhouden. Kleine aanpassingen doet u eenvoudig zelf. Afix maakt websites die werken met het WordPress Content Management Systeem (CMS). Met WordPress als CMS kunt u eenvoudig uw website aanpassen, zoals pagina’s toevoegen, afbeeldingen en video’s plaatsen of teksten wijzigen. In een CMS wijst dit zich vanzelf. U logt in in een beveiligde omgeving, dus alles wat u nodig heeft om zelf uw website te onderhouden is een computer en internetverbinding.

WordPress website laten maken

WordPress: het krachtige, veelgebruikte CMS

Uw eigen website beheren is eenvoudig middels WordPress. WordPress is een Content Management Systeem, een CMS. Hiermee kunt u makkelijk zelf uw website beheren. Door in te loggen in een beveiligd gedeelte kunt u zelf teksten plaatsen en aanpassen, pagina’s toevoegen of verwijderen en bijvoorbeeld afbeeldingen en video’s plaatsen. Het enige wat u nodig heeft is een computer en toegang tot internet.

  • Het is gratis, we blijven Nederlanders
  • Standaard al zoekmachine vriendelijk
  • Gemakkelijk zelf aanpassingen maken
  • Volledig in uw eigen huisstijl

Lees meer over WordPress

Recent werk.

Bekijk portfolio

Het Smart Business Center biedt zelfstandigen en bedrijven een moderne en sfeervolle werkomgeving op basis van een all-in concept. Inmiddels is het concept een succes en zijn er 2 vestigingen: Amsterdam en Alkmaar. Na maanden hard werken samen met het team van Smart Business Center, is in de lente de nieuwe website van Smart Business Center gelanceerd.

Heleen Holman is gewichtsconsulente en ondernemer in Julianadorp. Haar bedrijf heet Jouw Evenwichtig Gewicht. Heleen heeft Afix de opdracht gegeven om een frisse folder en website te ontwikkelen. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en zijn wij trots op het resultaat.

Number Four is een partycentrum waar tal van evenementen plaatsvinden. Variërend van fantastische feesten voor bedrijven en particulieren, tot gezellige recepties, smaakvolle diners, efficiënte vergaderingen en complete bruiloften.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing