Website laten maken Alkmaar

Een website laten maken in de regio Alkmaar? Dat kan bij Afix, wij zijn een full-service internetbureau gevestigd in Alkmaar.

Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van websites voor bedrijven en professionals. De websites die wij ontwikkelen voor onze klanten hebben een professionele en krachtige uitstraling. Geen uitdaging is te groot voor ons: om een website te laten maken in Alkmaar bent u bij Afix aan het juiste adres.

Website ontwikkeling in Alkmaar en omgeving

Wij willen graag dat zowel u als de bezoeker van uw website tevreden is met wat hij ziet. We luisteren daarom goed naar de reden dat u een website wilt laten maken. Tevens zijn wij zelf ook gevestigd in Alkmaar, u bent van harte welkom op ons kantoor aan de Comeniusstraat.

Samen bepalen we de reden dat u een website wilt laten maken en wat uw doelen zijn. Vervolgens ontwikkelen wij een website met uw huisstijl en een professionele uitstraling. Belangrijke aspecten hierbij zijn usability en interface design.

Website zelf onderhouden

U wilt uw website zelf kunnen aanpassen en onderhouden wanneer u dit wilt?

Onze websites draaien op WordPress als Content Management Systeem. U kunt zelf inloggen in dit systeem en eenvoudig aanpassingen doen. Zo kunt u zelf de teksten aanpassen, pagina’s toevoegen of verwijderen en afbeeldingen plaatsen. U hoeft dus niet steeds iemand in te huren om dit voor u te doen. Dit scheelt een hoop tijd en geld.

WordPress website laten maken

WordPress: het krachtige, veelgebruikte CMS

Uw eigen website beheren is eenvoudig middels WordPress. WordPress is een Content Management Systeem, een CMS. Hiermee kunt u makkelijk zelf uw website beheren. Door in te loggen in een beveiligd gedeelte kunt u zelf teksten plaatsen en aanpassen, pagina’s toevoegen of verwijderen en bijvoorbeeld afbeeldingen en video’s plaatsen. Het enige wat u nodig heeft is een computer en toegang tot internet.

  • Het is gratis, we blijven Nederlanders
  • Standaard al zoekmachine vriendelijk
  • Gemakkelijk zelf aanpassingen maken
  • Volledig in uw eigen huisstijl

Lees meer over WordPress

Recent werk.

Bekijk portfolio

Het Smart Business Center biedt zelfstandigen en bedrijven een moderne en sfeervolle werkomgeving op basis van een all-in concept. Inmiddels is het concept een succes en zijn er 2 vestigingen: Amsterdam en Alkmaar. Na maanden hard werken samen met het team van Smart Business Center, is in de lente de nieuwe website van Smart Business Center gelanceerd.

Heleen Holman is gewichtsconsulente en ondernemer in Julianadorp. Haar bedrijf heet Jouw Evenwichtig Gewicht. Heleen heeft Afix de opdracht gegeven om een frisse folder en website te ontwikkelen. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en zijn wij trots op het resultaat.

Number Four is een partycentrum waar tal van evenementen plaatsvinden. Variërend van fantastische feesten voor bedrijven en particulieren, tot gezellige recepties, smaakvolle diners, efficiënte vergaderingen en complete bruiloften.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing