Mobiele website laten maken

Wilt u een mobiele website laten maken? U ontkomt in onze huidige digitale samenleving niet meer aan een versie van uw website die geschikt is voor mobiele apparaten, zoals tablets en smartphones.

De schermen zijn kleiner, we gebruiken ze veelal in portrait-modus (in tegenstelling tot landscape-modus) en we lezen websites anders dan op een computer. Laat een mobiele website maken die niet alleen prettig leest, maar bovendien optimaal converteert.

Responsive mobiele websites

Mobiele website of responsive webdesign

U kunt een mobiele website laten maken of gebruik maken van een responsive design, dit levert in beide gevallen een ontwerp op dat de content op uw pagina’s goed leesbaar maakt op mobiele apparaten. De tekst heeft de juiste grootte, afbeeldingen en video’s worden op de juiste wijze uitgelijnd en de call-to-action buttons zijn goed zichtbaar. Een mobiele website vormt een aparte versie van uw online adres voor mobiele apparaten, een volledig responsive design past zich automatisch aan de grootte van het scherm van uw bezoeker aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een bestaande website en wilt u een mobiele versie laten maken, of uw website responsive laten uitvoeren? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Mobiele website die de bezoeker begrijpt

Daarnaast kunt u een mobiele website laten maken die de bezoeker begrijpt, wij snappen hoe een mobiele bezoeker zich gedraagt ten opzichte van iemand achter een computer. De teksten dienen kort en bondig te zijn en uit te nodigen contact op te nemen. Wij zorgen ervoor dat het mobiele of responsive design van uw website hier uitstekend bij aansluit, zodat de pagina’s optimaal converteren en uw bezoeker bijvoorbeeld direct een order kan plaatsen of meer informatie kan aanvragen.

Daarnaast zijn we u standaard graag van dienst met de online marketing van uw website. Wilt u meer succes halen uit uw online kanaal, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? Wij vertellen u er graag meer over.

Bestaande website responsive maken

Heeft u een bestaande website en wilt u een mobiele versie laten maken, of uw website responsive laten uitvoeren? Wij nemen graag uw huidige website onder handen, zodat u deze ook mobiel op de juiste wijze aan uw doelgroep kunt presenteren. Benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact op voor een mobiele website, wij horen graag van u.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing