Website en huisstijl van Number Four

Afix heeft voor Number Four een logo ontworpen en een moderne website in de huisstijl van Number Four gerealiseerd. Om ervoor te zorgen dat de website van Number Four snel en gemakkelijk gevonden wordt door de doelgroep zijn de online marketing activiteiten; zoekmachine optimalisatie en zoekmachine advertising ingezet.

Jacqueline de Wit, eigenaar Number Four:

In 2009 zijn wij gestart met ons bedrijf Number Four. Number Four is een partycentrum die wordt verhuurd voor verschillende evenementen, variërend van feesten voor bedrijven en particulieren, tot gezellige recepties, smaakvolle diners, efficiënte vergaderingen en complete bruiloften. Wij zijn toen in contact gekomen met Afix. Afix heeft voor ons bedrijf de huisstijl verzorgd en een mooie en overzichtelijke website gebouwd, waarbij wij geheel volgens eigen stijl naar buiten konden treden. Ook heef Afix een Google Adwords campagne opgezet met veel resultaat. 

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Afix en het uiteindelijke resultaat van de webite. Tot op heden is er nog steeds ondersteuning op welk vlak dan ook met Afix.  Er is een Google AdWords campagne gestart met veel resultaat. Kortom Afix is voor ons een prima partner gebleken waar wij graag in de toekomst nog veel groei mee willen doormaken.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing

Op de hoogte blijven? Schrijf je nu in!

Abonneer nu gratis op onze nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 keer per maand tips hoe u uw website kunt verbeteren!

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden nooit aan derden verstrekt c.q. verkocht.