Website gemaakt voor Jouw Evenwichtig Gewicht

Heleen Holman is gewichtsconsulente en ondernemer in Julianadorp. Haar bedrijf heet Jouw Evenwichtig Gewicht. Heleen heeft Afix de opdracht gegeven om een frisse folder en website te ontwikkelen. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en zijn wij trots op het resultaat.

Achter het ontwerp schuilt het opensource platform WordPress zodat Heleen de website zelf eenvoudig kan onderhouden. Daarnaast draagt WordPress bij aan de zoekmachine optimalisatie, samen met de SEO plugin voor WordPress.

Heleen Holman

Heleen Holman, eigenaar Jouw Evenwichtig Gewicht:

Mijn ervaring met Afix over mijn website kan ik denk ik het beste verwoorden als ik een kennis van mij citeer “Heleen, wat is je website leuk, open en toegankelijk, net als jij zelf ook bent.” Toen wist ik dat mijn website precies is weergegeven zoals ik hem voor ogen had!
Dit is mijn tweede website, voor verschillende bedrijven, bij Afix, en over beide krijg ik veel complimenten, zoals duidelijk, origineel, compleet en toegankelijk.
Bovendien ervaar ik de samenwerking met Afix als zeer prettig. Er wordt goed naar mij geluisterd en als Benny vindt dat dingen anders moeten wordt duidelijk uitgelegd waarom.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing

Op de hoogte blijven? Schrijf je nu in!

Abonneer nu gratis op onze nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 keer per maand tips hoe u uw website kunt verbeteren!

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden nooit aan derden verstrekt c.q. verkocht.