Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is het optimaliseren van de website om zo op een natuurlijke wijze hoger in de zoekresultaten van Google te komen.

Hoe kan zoekmachine optimalisatie u helpen?

Benieuwd wat zoekmachine optimalisatie voor u kan betekenen? Heeft u reeds een website, of wilt u die laten bouwen? Wij zorgen ervoor dat de zoekmachines zoals Google uw website optimaal beoordelen en belonen met een goede ranking. Ruim 9 op de 10 internetgebruikers zoekt uw producten, diensten of andere informatie via een zoekmachine, dus zorg voor een uitstekende vindbaarheid.

Bestaande website optimaliseren of nieuwe website bouwen

Wij kunnen uw bestaande website optimaliseren, een uitgebreide rapportage aanbieden of een compleet nieuwe website voor u bouwen. Onze specialisten zorgen voor zoekmachine optimalisatie op de diverse niveau’s, waardoor u kunt rekenen op een integrale aanpak. Wij zorgen ervoor dat Google uw website zo goed mogelijk waardeert, wat resulteert in hoge posities tussen de zoekresultaten (SERPs), wat het eenvoudig maakt grote aantallen nieuwe bezoekers aan te spreken.

Complete zoekmachine optimalisatie door specialisten

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit tal van facetten, die we stuk voor stuk voor u kunnen uitvoeren. We analyseren uw huidige website, zorgen voor een uitgebreide rapportage, verzorgen de on-page optimalisatie van teksten en andere content en richten ons bijvoorbeeld op de URL-structuur en overige techniek. Ontbreekt het aan relevante en waardevolle links naar uw website? Dan vormt linkbuilding een passende oplossing. Onze specialisten gaan voor u aan de slag, voor uw bestaande website of een nieuwe.

Gratis check van uw website

Benieuwd hoe uw zoekmachine optimalisatie ervoor staat, wat er nog te winnen valt? Laat een gratis check van uw website uitvoeren. We geven u direct een aantal tips waaruit de mogelijkheden blijken om uw vindbaarheid te verbeteren, zodat u daar meteen mee aan de slag kunt.

Benieuwd hoe u kunt profiteren van zoekmachine optimalisatie, of direct een gratis check uit laten voeren? Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen contact met u op.

Zoekmachine optimalisatie

Gratis SEO check aanvragen?

Is uw website geoptimaliseerd om goed gevonden te worden in Google? Vraag een gratis SEO check aan en wij controleren uw website op de belangrijkste punten.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing