Google Display Netwerk

Het Google Display Netwerk omvat een grote verzameling partner websites van Google. Deze hebben aangegeven AdWords advertenties te willen weergeven op hun website.

Google Display campagnes vormen een heel goede mogelijkheid om gericht te adverteren, met een maximale Return on Investment (ROI), dankzij de hoge efficiëntie. U maakt gebruik van het uitgebreide Google Display Netwerk met talloze websites op het internet. Het Google Display Netwerk vormt een aanvulling op Google AdWords, dat binnen de zoekresultaten beschikbaar is. Dit netwerk bestaat uit externe websites die advertentieruimte beschikbaar stellen, waar u op basis van de juiste targetting heel effectief gebruik van kunt maken.

Mogelijkheden Google Display Netwerk

Het Google display netwerk bestaat uit tal van websites, die de ruimte bieden voor tekstlinks of banners, met daarin bijvoorbeeld uw webshop, specifieke categorieën of zelfs producten. Dankzij de specifieke mogelijkheden voor targetting kunt u via het Google display netwerk heel gericht adverteren,

U kunt zich heel specifiek richten op bepaalde gebruikers en potentiële klanten, waardoor u kunt rekenen op een maximaal resultaat van uw advertenties binnen het Google display netwerk. Een aantal targetting mogelijkheden zijn;

  • Thema gericht
  • Interesse en remarketing
  • Onderwerp
  • Locatie en/of taal

Wij beschikking over de kennis en expertise om u hierover te adviseren, om u er vervolgens kundig mee van dienst te zijn.

Banners aanleveren of laten ontwerpen

Adverteren in het Google Display Netwerk gaat doorgaans het beste met banneradvertenties. U kunt bij ons de materialen aanleveren, of gebruik maken van de diensten van onze creatieve specialisten. Wij kunnen de banners voor u ontwerpen en implementeren, zodat u zo min mogelijk omkijken heeft. Wenst u meer informatie of een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact op, wij horen graag van u.

Google Partner

Afix is officieel gecertificeerd als Google Partner. Hiermee zijn we één van de eerste bureaus uit de regio die zich Google Partner mag noemen. Als klant van een Google Partner is een bedrijf verzekerd van een bureau dat op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen zoekmachine advertising.

Afix is Google Partner

Adverteren in Google Display Netwerk

Wilt u adverteren in het Google Display Netwerk? Of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op met u op.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing