Dynamische Remarketing

Dynamische remarketing biedt u de mogelijkheid interessante bezoekers nogmaals te benaderen, om ze uiteindelijk een bestelling te laten plaatsen of contact met u op te laten nemen.

U maakt gebruik van dynamische banners op basis van uw productaanbod, via het uitgebreide Google Display Netwerk. Wij kunnen u van dienst zijn met zowel het ontwerp van de banners, de technische koppeling met uw website als het beheer en de ondersteuning, zodat u de online marketing volledig uit handen kunt geven en u kunt rekenen op een optimaal resultaat.

Dynamische Remarketing
Voorbeeld van dynamische advertentie

Dynamische banners in het Google display netwerk

Dynamische remarketing maakt gebruik van dynamische banners, op basis van uw productaanbod. Gebruik banners van uw producten, afgestemd op het bezoek van bezoekers op uw website. Toon ze nogmaals de producten die ze bij u bekeken, extern op een van de websites binnen het Google display netwerk. Presenteer eerdere bezoekers van uw website producten die ze in het verleden bestelden, of benader hen die langer dan gemiddeld in uw webshop verbleven. Laat ze de producten zien uit hun winkelwagen die ze nog niet hebben afgerekend, op basis van feeds die wij voor u kunnen aanmaken.

Uitleg dynamische remarketing

Interessante bezoekers nogmaals benaderen

Dynamische remarketing biedt u de mogelijkheid om uw meest interessante bezoekers nogmaals te benaderen. U kunt de inhoud van de banners aanpassen aan het bezoek van uw potentiële klanten, of zorgen voor een algemene banner indien u zelf geen webshop heeft. Breng uw website of merk nogmaals onder de aandacht en zorg op die manier voor een offerte-aanvraag of andere conversie, afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. U betaalt per klik voor de advertenties, waardoor u met dynamische remarketing kiest voor een heel kostenefficiënte methode, met een optimaal resultaat.

Technische koppeling, beheer en ondersteuning

Wij verzorgen voor u de aanmaak van de feeds vanuit uw webshop naar het Google display netwerk, om de technische koppeling te verzorgen. Daarnaast zorgen we voor het beheer van campagnes en ondersteuning richting uw kant, zodat u zo min mogelijk omkijken heeft naar uw online marketing. Benieuwd naar de mogelijkheden van dynamische remarketing, of direct een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

Meer informatie over Remarketing?

Benieuwd naar de mogelijkheden van dynamische remarketing? Of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op met u op.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing