Affiliate marketing

Affiliate marketing zit eenvoudig in elkaar: je bent een affiliate als je diensten, producten of websites promoot. Vervolgens word je betaald op basis van de resultaten die je genereert. Meteen de reden waarom adverteerders meer en meer in affiliate marketing investeren.

Wilt u gebruik maken van affiliate marketing, maar mist u zelf de tijd of de expertise en ervaring? Wij hebben toegang tot de verschillende grote en minder grote affiliate netwerken, waardoor we uw webshop of website bij een grote doelgroep onder de aandacht kunnen brengen. U kunt gebruik maken van banners en tekstlinks, op externe websites die optimaal aansluiten bij de doelgroep die u voor ogen heeft. U kiest voor een kostenefficiënte wijze van online marketing, gericht op specifieke potentiële klanten.

Ervaren affiliate marketeers

Ons team bestaat uit ervaren affiliate marketeers, die als geen ander weten welk netwerk het best geschikt is voor uw website of webshop. We nemen het werk graag voor u uit handen en zorgen dankzij onze ervaring voor een zeer kostenefficiënte inzet. U betaalt een scherpe prijs voor affiliate marketing, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een maximaal resultaat. Breng uw website of webshop binnen het netwerk op de juiste plaatsen onder de aandacht, zodat u in ruil voor een kleine commissie uw bereik flink kunt vergroten en de omzet op zal lopen.

Affiliate marketing via Daisycon, Zanox en Tradetracker

U kunt gebruik maken van affiliate marketing via de bekende netwerken, al hebben we daarnaast toegang tot een aantal andere, meer specifieke netwerken. Wilt u gebruik maken van Daisycon, Zanox of Tradetracker, of meer informatie ontvangen over onze en hun werkwijze? Affiliate marketing biedt u een eenvoudige methode om een specifieke doelgroep aan te spreken en op een natuurlijke wijze te adverteren binnen het display netwerk van deze aanbieders.

Affiliate netwerken

Rapportage van het resultaat

Uiteraard biedt affiliate marketing de mogelijkheid uw resultaten nauwkeurig bij te houden, zodat u eenvoudig na kunt gaan wat de investeringen u opleveren. Wij nemen de resultaten maandelijks met u door aan de hand van een duidelijke rapportage, zodat u precies weet waar u aan toe bent en hoe uw investering zich terugbetaalt. Wilt u gebruik maken van affiliate marketing door onze specialisten, of heeft u vragen over deze vorm van online marketing? Neem vrijblijvend contact op, wij horen graag van u.

helpMeer informatie?

Wilt u meer weten? Neem contact op met Benny voor advies of om een afspraak te maken.
bel 072-8200251

Neem contact op

Beginnen met affiliate marketing?

Bent u geïnteresseerd in het zetten van stappen in affiliate marketing? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing