Afix Oval
Jessy Smith
Contact met
Jessy
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
Volg ons
Jessy Smith

Jessy Smith

Designer

jessy@afix.nl

Toe aan een gelikte nieuwe website? Jessy staat je graag te woord.


Solliciteren?

We willen je graag leren kennen, want voor de juiste mensen is er altijd plaats. Bekijk onze vacatures of upload hier direct je motivatie en CV.Particle Particle Particle
Particle Particle Particle
Team

Jessy Smith

/ Designer
Jessy Smith
Particle Particle Particle Particle
25

Jessy is met zijn ongekend snelle design skills dé website specialist van Afix. Hij heeft een waanzinnig goed gevoel voor stijl en maakt werkelijk waar de mooiste websites!

Met de komst van Jessy dachten we een introverte, bescheiden jongen binnen te hebben gehaald, maar daar hadden we het volledig bij het verkeerde eind! Jessy is namelijk de gangmaker van ons team. Een praatjesmaker met een gouden hart. Klein van formaat, maar groots in zijn aanwezigheid.

In zijn vrije tijd besteed Jessy heel wat uurtjes in de sportschool. Als hij ’s ochtends op kantoor binnenkomt, loopt hij bijna de deurposten uit de muur, zo breed is hij inmiddels. Naast sporten en bulken besteed hij graag zijn vrije uurtjes in zijn nieuwe huis. Hij draait zijn hand niet om voor het plaatsen van een keuken en badkamer!

Jessy levert niet alleen veel energie, gezelligheid en geweldige websites… Hij heeft ons ook de beste koffieleverancier gebracht! Benieuwd naar het werk van Jessy? Bekijk zijn cases of kom eens op de koffie. Dan ontdek je dat er geen woord is gelogen aan deze biografie.