Ontwerp van uw logo en huisstijl in Alkmaar

Veel mensen zullen een bedrijf, organisatie of product beoordelen zonder dat ze ooit een vertegenwoordiger ervan ontmoet hebben. De uitstraling van een logo, visitekaartje, brochure, website of advertentie vormt de basis voor een blijvend oordeel van uw doelgroep. In die eerste kennismakingsfase is de vormgeving van essentieel belang, dus maak gebruik van een professioneel huisstijl- en logo-ontwerp.

Een logo is geen klusje dat ook ‘nog even afgehandeld moet worden’, het logo is een kernelement van de uitstraling van uw product of bedrijf. Het logo communiceert net als de huisstijl een boodschap op een diep, instinctief niveau. Het ontwerp hiervan onderscheidt professionele bedrijven van hen die nooit goed voor de dag zullen komen. Een logo kan tevens het succes van een belangrijke offerte of cruciale mailingbrief maken of breken.

Afix logo in goud
Compleet huisstijl ontwerp

Een compleet nieuwe huisstijl voor uw bedrijf

Uw huisstijl is de kern van uw bedrijfsidentiteit. Elke onderneming, groot of klein, heeft behoefte aan briefpapier, visitekaartjes en facturen met een professionele uitstraling. Afix verzorgt voor uw bedrijf of organisatie een eenduidig grafisch ontwerp dat perfect past bij het karakter van uw onderneming.

Een compleet huisstijl-ontwerp bestaat bij ons uit:

  • Logo-ontwerp
  • Briefpapier
  • Enveloppen
  • Visitekaartjes

Wat zijn de kosten?

Voor het ontwerpen van een professioneel logo, van begin tot eind, rekenen wij een eenmalig bedrag van € 250 euro. Hiervoor werken wij net zo lang door totdat u én wij tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat. Een compleet huisstijl-ontwerp (inclusief logo) realiseren wij voor € 650 euro. Wilt u een individuele huisstijl-drager (bijvoorbeeld visitekaartjes of enveloppe) laten ontwerpen? Hiervoor rekenen wij eenmalig € 150 euro.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Recent werk.

Bekijk portfolio

Het Smart Business Center biedt zelfstandigen en bedrijven een moderne en sfeervolle werkomgeving op basis van een all-in concept. Inmiddels is het concept een succes en zijn er 2 vestigingen: Amsterdam en Alkmaar. Na maanden hard werken samen met het team van Smart Business Center, is in de lente de nieuwe website van Smart Business Center gelanceerd.

Heleen Holman is gewichtsconsulente en ondernemer in Julianadorp. Haar bedrijf heet Jouw Evenwichtig Gewicht. Heleen heeft Afix de opdracht gegeven om een frisse folder en website te ontwikkelen. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en zijn wij trots op het resultaat.

Number Four is een partycentrum waar tal van evenementen plaatsvinden. Variërend van fantastische feesten voor bedrijven en particulieren, tot gezellige recepties, smaakvolle diners, efficiënte vergaderingen en complete bruiloften.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing