Afix Oval
Melvin de Graaff
Contact met
Melvin
Afix
  • Comeniusstraat 2A
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
Volg ons
Melvin de Graaff

Melvin de Graaff

Online marketeer

melvin@afix.nl

Vragen over Zoekmachine adverteren of Zoekmachine optimalisatie? Melvin staat je graag te woord.


Solliciteren?

We willen je graag leren kennen, want voor de juiste mensen is er altijd plaats. Bekijk onze vacatures of upload hier direct je motivatie en CV.Particle Particle Particle
Particle Particle Particle
Ons werk
Van Diemen Funsports
Online marketing
Gerealiseerd door
Rowan Schoon
Melvin de Graaff
Particle Particle Particle Particle
Online marketing
Gerealiseerd door
Rowan Schoon
Melvin de Graaff
Particle Particle Particle Particle

Velen van ons kijken er nu alweer naar uit. Tijdens die matige Nederlandse winter een vakantie doorbrengen in de sneeuw. Voordat het genieten op de lange latten of een snowboard kan beginnen, moet natuurlijk de nieuwste en mooiste wintersport-gear worden gecheckt of aangeschaft.

De Amstelveense winkel Van Diemen Funsports verkoopt wintersportartikelen en schakelde Afix in. Onze taak? Zorgen dat zoveel mogelijk wintersportliefhebbers de Van Diemen Funsports-winkel tijdens de wintermaanden weten te vinden.

Ik kan je alvast verklappen: dat is gelukt. Nu vraag je je natuurlijk af ‘hoe’?

Een landingspagina voor offline marketing

Van Diemen Funsports had al een webshop, maar om bezoekers beter naar de fysieke winkel toe te kunnen leiden, hebben we een aparte landingspagina gemaakt op een nieuwe domeinnaam.

Een landingspagina voor Van Diemen Funsports

Deze pagina is gericht op conversie. Met andere woorden: mensen overhalen om naar de winkel te komen voor een aankoop. Dat doen we door een goede sfeerimpressie van de winkel en de producten te geven en handige buttons te plaatsen zoals ‘Maak een afspraak’, ‘Openingstijden’ en ‘Bezoek de winkel’.

En als mensen toch naar beneden scrollen, vinden ze daar een knop naar de webshop. Speciaal voor de bezoekers die liever online bestellen.

De landingspagina werd goed bezocht dankzij een Google Adwords (tegenwoordig Google Ads) campagne. Wie zocht naar ‘skischoen kopen’, ‘snowboard schoen op maat’ of ‘snowboard waxen’ kon niet om Van Diemen Funsports heen.

Seizoen 17/18 was drukker dan ooit voor Van Diemen Funsports met een conversiestijging van 145% ten opzichte van het seizoen daarvoor. Handig hè, zo’n gerichte actiecampagne!

Deze samenwerking is een mooi voorbeeld van een succesvolle online retailcampagne met online en offline resultaat. Waar de meeste winkeliers kampen met afnemend winkelbezoek, is het Van Diemen Funsports gelukt om in de voor hen belangrijke maanden een toenemend aantal bezoekers te trekken naar hun winkel.

Nu wil jij dit natuurlijk ook voor jouw business. En dat kan. Mail ons, bel ons of start een chat voor meer info.