afix_jeremy-metselaar
Contact met
Jeremy
Afix
 • Comeniusstraat 2C
 • 1817 MS Alkmaar
 • Nederland
Contact
afix_jeremy-metselaar

Jeremy Metselaar

Head of Sales

jeremy.metselaar@afix.nl

Sparren over online marketing? Dan moet je bij Jeremy zijn.

Ons werk
Tech Fabric
Websites
Gerealiseerd door
afix_jeremy-metselaar
Particle Particle Particle Particle
Case

Tech Fabric

Websites
Gerealiseerd door
afix_jeremy-metselaar
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Afix goes intercontinental

Met Tech Fabric haalden we onze allereerste klant van buiten Europa binnen! En wat voor één. Tech Fabric maakt maatwerk software oplossingen. Ze zijn gevestigd in Arizona, maar leveren over de hele wereld. Ze opereren in een bijzonder hoog segment en leveren kwaliteit van het hoogste niveau. Ze klopte bij Afix aan om een nieuwe website te laten maken, met een sky high standard. Het niveau dat zij leveren op het gebied van software, dat niveau moesten wij op z’n minst evenaren met de website. Het werd één van onze meest uitdagende webdevelopment projecten tot dan toe.

Challenge accepted!

Er waren een hoop wensen waar de nieuwe website aan moet voldoen. Een tipje van de sluier:

 • De nieuwe website moet een boost geven aan het technische aspect van SEO;
 • De website moet modern en oogstrelend zijn;
 • De website moet de sale pipeline ‘healthy’ houden: bezoekers moeten leads worden;
 • Op de website moeten de case studies en de capabilities sterk naar voren komen;
 • De website moet zowel de executives als decision makers van grote IT bedrijven aanspreken;
 • Hele technische zaken, moeten begrijpelijk gemaakt worden voor bezoekers die zelf nauwelijks IT-ervaring hebben.

Deze wensen hebben we feilloos kunnen verwezenlijken voor Tech Fabric. Ze zijn uiterst tevreden over het eindresultaat.

Afix is a wonderful partner and they’ve exceeded our expectations with the strategy, design & development of our new company website. Ever since we went live, it brought a remarkable difference in our lead conversion ratio. Our sales and marketing teams are super excited about the future possibilities and what we can achieve through mutual collaboration. Afix handled all the complexity so we didn’t have to, and created an awesome website that creates great impression for first time visitors.
– Preetham Reddy (owner Tech Fabric)

 

Highlights van deze website

We kunnen vol trots vertellen over dit project en het eindresultaat, maar je moet het eigenlijk gewoon met eigen ogen zien. We maken er dus geen heel betoog van, maar we sommen nog even snel de highlights van het design van deze website op en dan klik je daarna direct door naar de website!

 • De case studies hebben we veel ruimte gegeven voor mooi beeld en de technologieën die gebruikt zijn. De website is zo opgeleverd dat de klant zelf heel eenvoudig nieuwe cases kan toevoegen.
 • De capabilities pagina’s hebben leuke delays in de header titels, waardoor het de aandacht trekt. Naarmate je naar beneden scrolt verschijnt de tekst op een rustige manier en kun je op je gemak lezen.
 • We hebben de website voorzien van nog meer bewegende effecten, zodat deze net zo stijf aanvoelt. Dit zie je o.a. terug als je scrollt in de ‘kaartenbak’ op de homepage (alleen op desktop) en de parallax effecten die we op vrijwel iedere pagina hebben toegevoegd.
 • Bijna iedere pagina eindigt met een heel simpel contactformulier. Dit maakt het opnemen van contact simpel en laagdrempelig.
 • Sommige pagina’s zijn lang en daarom hebben we een scroll bar toegevoegd helemaal bovenaan de website. Dit geeft een beeld van waar je je ongeveer op de pagina bevindt en hoe ver je nog naar beneden kunt scrollen.
 • We hebben een groot dropdown menu toegepast, waardoor je het overzicht behoudt op de website.

Genoeg gezegd. Check de website zelf maar eens.

 

Daag ons uit!

Wil jij ook een “awesome website”, om met de woorden van Preetham te spreken? Of te wel een website die visueel aantrekkelijk is, die jouw doelgroep aanspreekt, die technisch helemaal van nu is, bijdraagt aan je SEO én leidt tot conversies? Leg jouw uitdagingen bij ons voor en challenge ons! Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze andere recente webdevelopment projecten hieronder.