Afix Oval
Melvin de Graaff
Contact met
Melvin
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
Volg ons
Melvin de Graaff

Melvin de Graaff

Online marketeer

melvin@afix.nl

Vragen over Zoekmachine adverteren of Zoekmachine optimalisatie? Melvin staat je graag te woord.


Solliciteren?

We willen je graag leren kennen, want voor de juiste mensen is er altijd plaats. Bekijk onze vacatures of upload hier direct je motivatie en CV.Particle Particle Particle
Particle Particle Particle
Ons werk
Peter Ursem Hyundai
Online marketing
Gerealiseerd door
Melvin de Graaff
Particle Particle Particle Particle
Online marketing
Gerealiseerd door
Melvin de Graaff
Particle Particle Particle Particle

Stel: je hebt een zaak vol toffe auto’s van grote merken, maar je wilt één specifiek merk onder de aandacht brengen. Hoe doe je dat? Dat vroeg autobedrijf Peter Ursem zich af. En die belde ons.
Afix kreeg de schone taak om de Hyundai actiemodellen in de markt te zetten.

Op de speciaal gebouwde actiewebsite kunnen bezoekers alles over de auto’s lezen, een kentekencheck doen en natuurlijk een offerte aanvragen. En raad eens? Dat werkt! Dat komt omdat we de website lekker overzichtelijk hebben ingedeeld. Zo maken we gebruik van mooi beeldmateriaal, kunnen bezoekers direct zien welke actiemodellen er beschikbaar zijn en is een offerte-aanvraag zo gepiept!

Aanvullend is er een sterke Google Adwords (tegenwoordig Google Ads) campagne opgezet. Deze is binnen de omgeving Noord-Holland zo ingericht dat je in elke regio de juiste locatie van een Peter Ursem dealer te zien krijgt. Door een combinatie van een sterke website, gerichte locatietargeting en relevante advertenties is, sinds de start van de campagne, het aantal offerte-aanvragen met 25% gestegen. Super toch?

Wil jij ook meer offerte-aanvragen krijgen voor je bedrijf? Bel ons dan eens of stuur gewoon een mailtje. Chatten kan natuurlijk ook via onze website.

Voor vakkundige kennis en snelle service ben je bij Afix aan het juiste adres. Het hele team denkt graag mee en is in staat om een gehele marketingcampagne van A tot Z te verzorgen. Top! – Kevin Wiedijk