Afix Oval
profile-benny-vingerling
Contact met
Benny
Afix
 • Comeniusstraat 2C
 • 1817 MS Alkmaar
 • Nederland
Contact
Volg ons
profile-benny-vingerling

Benny Vingerling

Founder

benny@afix.nl

Ook online succesvol worden? Benny helpt je graag.


  Solliciteren?

  We willen je graag leren kennen, want voor de juiste mensen is er altijd plaats. Bekijk onze vacatures of upload hier direct je motivatie en CV.   Particle Particle Particle
   Particle Particle Particle
   Ons werk
   Overname & Opvolging Regisseur
   Websites
   Gerealiseerd door
   profile-benny-vingerling
   Particle Particle Particle Particle
   Case

   Overname & Opvolging Regisseur

   Websites
   Gerealiseerd door
   profile-benny-vingerling
   Particle Particle Particle Particle

   Wat valt je op? Een supersnelle website met toffe illustraties. Zie hier één van onze parels: de website van Gerda Nobel, adviseur op het gebied van bedrijfsovernames.

   Innovatief ontwerp & super snelle laadtijd

   Dat een bedrijfsovername alleen succesvol is onder goede begeleiding hebben we inmiddels geleerd. Dat eigenaresse Gerda Nobel van Overname & Opvolging Regisseur toe was aan een nieuwe website, wisten we allang.

   Designer Jessy heeft de handen uit de mouwen gestoken. Hij bouwde een mooie website, die snel is dankzij op en top hosting. We hebben de vrije hand genomen in het design, maar zijn wel trouw gebleven aan de waarden van OORegisseur. Betrouwbaarheid, expertise en een creatieve aanpak staan centraal en dit moet een website dan ook uitstralen.

   Overname & Opvolging Regisseur

   Een no-nonsense aanpak kenmerkt Gerda’s werkwijze. Hoe Afix daarbij past? Binnen drie weken een website, snelle communicatie en aansluiting zoeken in de wensen die de klant heeft. Met deze website springt OORegisseur eruit in z’n branche. En dat is waar we het voor doen.

   Ook op mobiele apparaten vinden we toegankelijkheid belangrijk. Even een snelle vraag kunnen stellen, een logische navigatie en een prettig design maken het geheel tot een fijne website.

    

   Benny en zijn collega’s hebben op basis van mijn input een perfecte website gemaakt. Het ziet er mooi uit, maar het is ook functioneel.