Afix Oval
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
Volg ons

Solliciteren?

We willen je graag leren kennen, want voor de juiste mensen is er altijd plaats. Bekijk onze vacatures of upload hier direct je motivatie en CV.Particle Particle Particle
Particle Particle Particle
Ons werk
Overhemden.com
Zoekmachine adverteren
Gerealiseerd door
Particle Particle Particle Particle
Zoekmachine adverteren
Gerealiseerd door
Particle Particle Particle Particle

Groeiende aantallen websitebezoekers en omzet dankzij Google AdWords (tegenwoordig Google Ads) campagnes!

De beste en leukste van Nederland worden

Het stimuleren van de online aandacht voor overhemden via de webshop en de app, dat was en is de doelstelling van overhemden.com, onderdeel van ShirtsofHolland B.V. te Amsterdam.

Alleen beste merken

De missie van Overhemden.com is om weer terug naar de basis te gaan. Een online winkel waar persoonlijke service en aandacht voorop staat. Met een ruime collectie overhemden en shirts voor mannen. Waarbij alleen de beste nationale en internationale merken en van die beste merken weer alleen de beste shirts worden toegelaten in de webshop. ShirtsofHolland B.V. won in 2016 een ING BANK award en werkt nauw samen met diverse nationale en internationale partners in de mode en retailbranche.

Online marketing door Afix

Afix werkt samen met overhemden.com aan het optimaliseren van SEA. Dit bestaat uit het adverteren in het Zoeknetwerk (Google), het Display Netwerk (Google) en Google Shopping. De totale omzet van overhemden.com groeide in een jaar tijd met 620%, waarbij SEA goed is voor 32% van de totale omzet. overhemden.com zit op koers om de beste en leukste overhemden shop van Nederland te worden met een gezonde dosis persoonlijke service.

Afix is een enthousiaste partij – waarbij nauw in samenwerking met ons team wordt geopereerd om samen tot succes te komen.