afix_ricardo-vos
Contact met
Ricardo
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_ricardo-vos

Ricardo Vos

SEO & SEA Marketeer

ricardo.vos@afix.nl

Wil je hoger ranken in Google? Dan moet je bij Ricardo zijn!

Ons werk
De Heij
Websites
Gerealiseerd door
Particle Particle Particle Particle
Case

De Heij

Websites
Gerealiseerd door
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Bij De Heij, een oer-Hollands familiebedrijf uit de kop van Noord-Holland, doen ze niet aan financieel jargon. Ze zijn toegankelijk en menselijk, de vriendelijke gidsen in de wereld van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en bankzaken. Toen het tijd was om hun website een nieuw jasje te geven, stapte Afix in hun wereld.

Samen bouwen aan een weerspiegeling
Onze uitdaging was om de kenmerkende laagdrempeligheid en persoonlijke benadering van De Heij naar het digitale domein te vertalen. Dus gingen we, schouder aan schouder, aan de slag om een website te ontwikkelen die naadloos aansloot bij hun doelstellingen en waarden.

Klantvriendelijkheid voorop
De nieuwe website moest een frisse uitstraling hebben en bovendien gebruiksvriendelijk zijn. Klanten moeten snel en eenvoudig de informatie vinden die ze zochten. Afix zorgde voor een intuïtief navigatiemenu en duidelijke call-to-action-knoppen, zodat bezoekers gemakkelijk contact kunnen opnemen met De Heij voor meer informatie of advies.

Warmte en menselijkheid in beeld
Om het menselijke gezicht van De Heij te benadrukken, hebben we een warme, benaderbare sfeer gecreëerd op de website. Dit deden we met authentieke teamfoto’s, klantverhalen en persoonlijke quotes, waardoor bezoekers een goed beeld krijgen van het team achter De Heij en aangemoedigd worden om persoonlijk contact op te nemen.

Eindresultaat: financieel advies met een menselijk gezicht
Het resultaat van onze samenwerking is een website die precies het karakter van De Heij weerspiegelt. Het is een mix van gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en persoonlijkheid. Een plek waar financieel advies persoonlijk, helder en menselijk wordt. Neem een kijkje en ervaar zelf de warmte van De Heij!

Nieuwe website voor De Heij Adviesgroep Website voor De Heij Adviesgroep Webflow website voor De Heij Adviesgroep Responsive website voor De Heij Adviesgroep