afix_jeremy-metselaar
Contact met
Jeremy
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
afix_jeremy-metselaar

Jeremy Metselaar

Head of Sales

jeremy.metselaar@afix.nl

Sparren over online marketing? Dan moet je bij Jeremy zijn.

Ons werk
Consuba
Websites
Gerealiseerd door
afix_jeremy-metselaar
Particle Particle Particle Particle
Case

Consuba

Websites
Gerealiseerd door
afix_jeremy-metselaar
Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar Marketingbureau Alkmaar

Lange-termijn samenwerkingen? We’re in. Sinds 2010 mogen we Consuba opdrachtgever noemen. Eind 2020 krijgt die samenwerking een mooi vervolg. De vraag: een nieuwe website. Consuba heeft zich als SAP Solution Architect de afgelopen jaren flink ontwikkeld. Eigenaar Orlando Tjon vraagt nu om een website die dat expertise-niveau goed vertegenwoordigt, zodat hij waardevolle leads aanspreekt.

Een gedurfde website met een tech-randje

In deze onzekere tijden is het niet meer dan normaal dat ook ondernemers online ‘shoppen’. Het aanbod in design en marketing bureaus is enorm toegenomen, meer websitebouwers dus. We waarderen het daarom des te meer dat Consuba ook nu (jaren later) kiest voor Afix en we laten dolgraag zien dat ook wij geëvolueerd zijn. ?

De opdracht

Een website anno nu. Een website met een tech-randje, stoer, gedurfd maar toch formeel. De branches waarin Consuba werkt variëren, en het gaat om grote opdrachten waar soms maanden tot jaren voor gewerkt wordt. Dan wil je een goede eerste indruk maken met je website. Het zijn namelijk grote en bekende partijen uit bijvoorbeeld de industriële sector, overheidsinstanties en financiële organisaties die vragen om een SAP Solution Architect als Consuba.

 

Digitale transformatie

Waar Afix bedrijven helpt aan een digitale transformatie, doet Consuba dat ook. Maar dan in de vorm van SAP – en alles wat daarbij komt kijken.

We mochten het goed aanpakken en met een schone lei beginnen. Alleen de naam Consuba blijft overeind, de look and feel ging volledig op de schop. Geef ons een vinger…

Tijdens whiteboard sessies tekenden we de structuur uit, en dacht het design team na over toffe blokken. We vertrokken vanuit nieuwe kleuren. Donkere achtergronden, met paarse en oranje tinten. Onze designers hebben er tijd in gestoken, en dat zie je terug. Je voelt dat er veel aandacht in deze website zit.
We maakten gebruik van mooie bewegende elementen, er zitten strakke hover effecten over de buttons en we hebben glass morphism (een moeilijk woord voor semi-transparante blokken die over elkaar vallen) ingezet door de hele website. Sommige blokken blijven sticky als je scrolt. En ook responsive is over ieder element goed nagedacht.

case nieuwe website consuba.com

“Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en het traject waarbij de voorafgestelde doelstelling perfect vertaald is in de nieuwe website. Wij hebben samenwerking ook als positief ervaren.”
– Orlando Tjon – Consuba.com

Uitvoerige tests

Niet overal pakt een ontwerp uit zoals je wilt. Zeker niet als je technieken van deze tijd gebruikt. Dat betekent dat je per systeem, browser of apparaat gaat kijken naar een zo optimaal mogelijke weergave. Uitvoerig testen en aanpassen was dus onderdeel van ons proces.

Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. De website is spannend, bevat elementen die je verrassen en de site laat zien dat Consuba niet zomaar een speler is. We zijn benieuwd wat de toekomst ons brengt: over een paar jaar wederom een nieuwe website? Wij staan klaar!

We helpen ook jou graag verder. Kom eens koffie drinken, dan geven we tips hoe we jouw verouderde website bestendig maken voor de komende jaren.