Afix Oval
profile-maryse-van-wageningen
Contact met
Maryse
Afix
 • Comeniusstraat 2C
 • 1817 MS Alkmaar
 • Nederland
Contact
Volg ons
profile-maryse-van-wageningen

Maryse van Wageningen

Online marketeer

maryse@afix.nl

Wil jij het maximale uit je social media campagnes halen? Kom in contact met Maryse!


  Particle Particle Particle
  Particle Particle Particle
  Ons werk
  Bakker Barbecue
  Social media
  Gerealiseerd door
  profile-maryse-van-wageningen
  Particle Particle Particle Particle
  Case

  Bakker Barbecue

  Social media
  Gerealiseerd door
  profile-maryse-van-wageningen
  Particle Particle Particle Particle

  Meer mensen naar de fysieke winkel trekken

  Bakker Barbecue heeft Afix voor de uitdaging gezet om meer bekendheid in de regio te realiseren en om zo meer mensen naar de fysieke winkel te trekken. Bakker Barbecue is specialist in barbecues en accessoires. Ze hebben een webshop en een winkel in Den Helder. Beleving, service en aandacht staan hoog in het vaandel. Die drie pijlers komen het beste tot hun recht in de winkel. De taak aan Afix om dus meer fysiek winkelbezoek te realiseren!

  Landingspagina ter ondersteuning van de online marketing

  Wij hebben voor Bakker Barbecue een speciale landingspagina gemaakt ter ondersteuning van de social media campagnes. Het leek ons niet verstandig om de campagnes te laten landen op de al bestaande webshop. Het doel is ten slotte om meer barbecue-fanaten naar de fysieke winkel te trekken.

  Op de nieuwe landingspagina die wij voor Bakker Barbecue hebben gerealiseerd, is de boodschap “Kom langs”. De focus ligt dus niet zozeer op het aanbod aan producten, maar meer op de beleving. Je vindt er de benodigde informatie, zoals de routebeschrijving, openingstijden en een aantal top-sellers om de doelgroep te verleiden naar de winkel te komen.

  De landingspagina smeult, heeft smaak en de vonken spatten er letterlijk vanaf.

   

   

  Advertenties hebben geleid tot een leegverkoop!

  Na de realisatie van de landingspagina zijn we aan de slag gegaan met een social media campagne. We hebben er voor gekozen om Facebook en Instagram advertenties in te zetten. De campagne draait nu 3 weken en met succes! We hebben een Bereikcampagne draaien waarin we – in slechts 3 weken tijd – al 32.783 personen in de omgeving van Bakker Barbecue, hebben weten te bereiken! Daarnaast hebben we een Verkeerscampagne draaien om zoveel mogelijk mensen naar de nieuwe landingspagina te trekken. Daaruit hebben we al 978 klikken naar de landingspagina gerealiseerd, tegen een gemiddelde CPC (kosten per klik) van slechts € 0,15!

  We horen je denken “mooie cijfers, maar wat heeft het nu echt opgeleverd?”. Ongekend succes!

  • 7 Dagen per week lange rijen voor de deur! Letterlijk, rijen voor de deur!
  • Alle barbecues zijn uitverkocht. Ouch!
  • De omzet van deze maand is vervijfvoudigd ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar!

  Dit is waar we het voor doen!

  Een jaar of 8 geleden met Benny afgesproken om onze winkel van een basic website te voorzien met een klein, zo simpel en goedkoop mogelijke webshop. Echt met het idee om het er een klein beetje bij te gaan doen. Altijd in contact gestaan met Afix voor het bijhouden van ons Google Ads account. Als je Google niet kent of de werking daarvan dan loop je tegen hele hoge kosten aan. Benny en zijn team hebben dit altijd met mij in overleg binnen de perken weten te houden en dat contact is zeer veel waard voor een kleine ondernemer met relatief kleine budgetten voor dit internetverkoop.
  Eind 2019 hebben Benny en ik wederom een afspraak gemaakt om te kijken wat er nog meer mogelijk was en hebben wij in het samenzijn van Tim de opties besproken. Mijn ideeën en de ideeën van Benny en Tim bij elkaar gevoegd en daar kwam het idee naar voren om een social campagne op te zetten voor Bakker Barbecue, met het doel om mensen naar de winkel te krijgen. Dus niet het ‘standaard’ meer traffic naar een webshop genereren, maar echt gericht op een fysiek winkelbezoek. Dit draait nu een aantal weken en het is zo mooi om te zien hoeveel mensen hier op af komen. De complimenten over hoe de landingspagina eruit ziet. De klanten vinden het mooi en komen nu ook gericht naar onze BBQ-shop. Al met al een goede en overzichtelijke samenwerking waarbij goed rekening wordt gehouden met mijn wensen en waar ook ruimte is in het meedenken naar mogelijkheden. Zo ervaar ik Afix: meedenkend, meelevend, en duidelijk.
  – Marc Bakker, eigenaar van Bakker Brandstoffen/Bakker Barbecue

   

  Wil jij ook een vlammende campagne?

  Wat je doel ook is; meer winkelbezoekers, meer aanvragen via je website of bijvoorbeeld meer naamsbekendheid, voor ieder doel kunnen we een passende strategie uitrollen. Laat ons weten wat jouw doelstelling of uitdaging is dan kunnen we vrijblijvend even sparren! Bel 072 820 02 51. Meer van ons werk zien? Check onze andere cases.