Afix Oval
Melvin de Graaff
Contact met
Melvin
Afix
  • Comeniusstraat 2C
  • 1817 MS Alkmaar
  • Nederland
Contact
Volg ons
Melvin de Graaff

Melvin de Graaff

Online marketeer

melvin@afix.nl

Vragen over Zoekmachine adverteren of Zoekmachine optimalisatie? Melvin staat je graag te woord.


Solliciteren?

We willen je graag leren kennen, want voor de juiste mensen is er altijd plaats. Bekijk onze vacatures of upload hier direct je motivatie en CV.Particle Particle Particle
Particle Particle Particle
Ons werk
Advocatenkantoor Warmerdam
Websites
Gerealiseerd door
Rowan Schoon
Benny-Portret
Particle Particle Particle Particle
Websites
Gerealiseerd door
Rowan Schoon
Benny-Portret
Particle Particle Particle Particle

Een nieuw advocatenkantoor, een nieuwe website: Advocatenkantoor Warmerdam.

Ontwikkeling nieuwe website

De realisatie van een volledig nieuwe website voor Advocatenkantoor Warmerdam, binnen een maand. Een website die vertrouwen uitstraalt én conversiegericht is.

Persoonlijk en vertrouwd

Bij Advocatenkantoor Warmerdam staat de mens centraal. Het advocatenkantoor is gespecialiseerd in familierecht, jeugdrecht, erfrecht en mediation. Daarbij draait het om mensen, waardigheid, respect en rechtvaardigheid.

Afix Case Warmerdam

WordPress website

Afix heeft met het hele team hard gewerkt om voor Advocatenkantoor Warmerdam binnen korte tijd een volledige WordPress website neer te zetten. Naast dat het doel was om de website mooi en gebruiksvriendelijk op te leveren, is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines, conversiegericht en volledig meetbaar. Hierdoor kunnen online marketing campagnes direct op- en ingezet worden.

In 2016 heeft het team van Afix zich 100% ingezet om binnen een relatief korte tijd een hele mooie website neer te zetten. Een website die door de tijdsdruk niet afdeed aan creativiteit en professionaliteit. We zijn zijn heel gelukkig met het eindresultaat en ook de backup die we daarna nog hebben gekregen!