Blog

Als internetbureau zitten we boven op alle ontwikkelingen binnen de online branche. Hier leest u het laatste nieuws, artikelen en praktische tips over online ondernemen.

mei 24

Nieuw: User Explorer in Google Analytics

Google voegt steeds meer mogelijkheden aan Google Analytics toe. Hiermee maakt Google het mogelijk om betere inzichten in bezoekers op websites en webwinkels te krijgen, en hoe deze bezoekers zich gedragen.

mrt 09

De 6 beste tips om meer uit je website te halen

Een website moet niet alleen goed ogen, het moet ook meer bezoekers en hiermee meer omzet opleveren. Wat het doel van de website ook is - producten verkopen, offertes aanvragen, brochures versturen - de bezoekers moeten alles direct kunnen vinden en je moet hiervoor het doel duidelijk maken.

okt 14

WordPress.com en WordPress.org

WordPress is er in twee smaken. In deze blogpost laten we het verschil zien tussen twee versies en waarom wij van Afix altijd voor een bepaalde versie kiezen.

aug 16

SEO plugin voor WordPress

Je hebt een WordPress website online, alleen je wordt nog niet zo goed gevonden in Google, wat doe je dan? In deze blogpost vertellen wij je meer over een plugin die helpt bij de vindbaarheid in Google.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing

Op de hoogte blijven? Schrijf je nu in!

Abonneer nu gratis op onze nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 keer per maand tips hoe u uw website kunt verbeteren!

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden nooit aan derden verstrekt c.q. verkocht.