Blog

Als internetbureau zitten we boven op alle ontwikkelingen binnen de online branche. Hier leest u het laatste nieuws, artikelen en praktische tips over online ondernemen.

apr 04

5 praktische SEO tips: zo scoor je hoger in Google

Hoger scoren in Google willen we allemaal, maar goed vindbaar zijn kost tijd, inspanning en vereist kunde. Toch kun je er zelf meer aan doen dan je in eerste instantie denkt. We delen hieronder vijf praktische en simpele SEO tips die je als website-eigenaar direct kunt toepassen om je vindbaarheid te vergroten.

feb 10

Zo verwijder je snel alle referral (verwijzings)spam in Google Analytics

Staan er sites zoals "Top1-SEO.com", "Share-buttons.com" en "FreeTraffic.xyz" in jouw Google Analytics statistieken? Dan heb je last van referral SPAM. De laatste maanden zien we steeds vaker SPAM in Google Analytics, in deze blog leggen we uit wat referall SPAM is en hoe je dit snel kunt oplossen.

sep 21

Instellen van e-mail

Binnen Afix krijgen we veel vragen met betrekking tot het installeren van (zakelijke) e-mail. Daarom zoomen we in deze blog in op het instellen van je e-mailaccount en mogelijke vragen die daarbij op kunnen komen. Omdat er veel verschillende e-mail programma’s zijn zullen we geen screenshots toevoegen maar een stap-voor-stap uitleg geven. Deze uitleg is gericht aan Afix klanten, maar kan gebruikt worden door iedereen die vragen heeft bij het instellen van de e-mail. Voor (instel)gegevens moet dan even contact opgenomen worden met de eigen hostingpartij.

nov 05

Nieuwe website voor Afix

Afix is uw specialist in websites en online marketing, waardoor we ook zelf natuurlijk niet achter kunnen blijven met een modern ontwerp, een responsive design en krachtige online marketing om onze diensten onder de aandacht te kunnen brengen. Onze eigen website is de meest krachtige showcase naar u als bezoeker, waarmee we u graag laten zien wat we in onze mars hebben.

Neem direct contact op

Bel of mail met Afix voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak

© 2008-2017 — Afix internetbureau – Websites & online marketing

Op de hoogte blijven? Schrijf je nu in!

Abonneer nu gratis op onze nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 keer per maand tips hoe u uw website kunt verbeteren!

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden nooit aan derden verstrekt c.q. verkocht.